Pagina's

woensdag 17 oktober 2012

Grote Dapper tote

Verschillende mensen weten ons al te vinden voor als ze een keer iets speciaals willen. Voor deze tote kwam onze vriendin Michaela naar ons toe zij wilde graag iets leuks hebben voor de verjaardag van haar moeder, een handige grote tas met veel vakken. Nou had haar moeder al meerder totes van ons gezien en wisten wij dat ze erg gek was met de tote van Gini, deze is gemaakt met stof van het merk Dapper. Met deze stoffen hadden we al een paar sets gemaakt en wist ik niet of er nog een restant zou zijn. Maar Michaela had geluk we hebben echt de laatste stukjes stof gebruikt om tot dit resultaat te komen.


Rondom de tas zitten verschillende zakken. Het leuke van deze stof is dat het net een patchwork deken is hierdoor heeft iedere zak zijn eigen motief en krijgt de tas een echte patchwork look. 


En een tas is bij ons pas klaar als hij is uit gerust met een leuke tashanger.
Wij denken dat dit weer een heel leuk cadeau geworden is waar je echt mee voor de dag kan komen. 


2 opmerkingen:

  1. wauw.. wat een super mooie tassen maak jij zeg.. echte hebbedingen! zou willen dat kon maar helaas blijft het bij knoopjes vastnaaien en zo :)
    prachtige stofjes gebruik je ook

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hai Cj,

    Leuk dat je gereageerd hebt op ons blog en lid bent geworden. Bij ons is het ook begonnen met knoopjes aan naaien hoor, maar dit is nu een echt uit de hand gelopen hobby. Voor de stofjes doen we echt ons best, onze kast ligt inmiddels vol met een heel scala aan stoffen. Ruitjes, streepjes, stipjes, bloemen, vogels, cupcakes, safari, paarden,te veel gewoon om op te noemen. Maar ja het is gewoon zo leuk en vooral als je enthousiaste reacties krijgt zoals die van jou.

    BeantwoordenVerwijderen