Pagina's

vrijdag 27 september 2013

Blauwe vogel tote

Als we bedenken hoe snel de zomer weer is gegaan, hij kwam wat laat op gang maar wat was hij mooi! De zomer is nu echt voorbij en wij hebben weer helemaal het ritme te pakken. Deze tote hebben wij gemaakt voor Marian. Marian kwam bij ons via haar zus Wiebine voor haar hebben we een tijdje geleden de Piccadilly Lane tote gemaakt en eigenlijk wilde Marian ook wel een hele persoonlijke tote. Marian had de vogel stof op het blog zien staan en was al snel verkocht. Zij wilde hem graag met blauw gecombineerd hebben, dat leek ons ook het mooist omdat er veel mooie blauwe tinten in de vogelstof zitten. Omdat de vogels tussen de roze bloesem op de takken zitten hebben we alles afgezet met roze.


Het is goed te zien dat je aardig wat vakken hebt  waar je al je gereedschappen en materialen in kunt op bergen. Eigenlijk vertellen we jullie nooit wat over het GoGini label dat aan het handvat hangt. Dit is tegenwoordig een heel persoonlijk label. Op de achterkant van het label staan niet alleen onze gegevens maar ook voor wie de tote ontworpen is en wie van ons hem gemaakt heeft. Je krijgt zo dus echt een heel persoonlijk label voor jou tote.

De hanger hebben we in de blauwe tinten van de tote gehouden omdat we bang waren dat als we hier nog weer roze in zouden verwerken het in zijn geheel te druk zou worden. Omdat er op de stof veel bloesem is afgebeeld hebben we een mooie bloem gebruikt om de hanger af te werken.


1 opmerking: