Pagina's

vrijdag 28 augustus 2015

Paddenstoel Rugzak

Hallo allemaal,
De schoolvakanties zijn weer voorbij en ook onze zomerstop zit er weer bijna op. Tijdens onze zomerstop hebben we natuurlijk heerlijk genoten van het mooie weer, maar om heel eerlijk te zijn bleef de naaimachine wel naar ons lonken. Gini kon dit niet weerstaan en heeft de tijd genomen om eens iets anders te naaien dan dat jullie van ons gewend zijn. Zij heeft deze leuke paddenstoel rugzak gemaakt voor een lief meisje die voor het eerst naar groep 1 is gegaan. Met een aantal leuke extraatjes is ook dit weer een hele leuke maar vooral een lieve tas geworden.
Aan beide zijkanten heeft zij er nog extra zakken op genaaid, altijd handig want wij weten als geen ander dat je nooit te weinig zakken in of op een tas kunt hebben.
Gini kwam op het idee voor deze rugzak toen ze dit leuke stofjes met kaboutertjes tegen kwam. De deurtjes en raampjes die op de tas genaaid zijn kunnen open gemaakt worden en achter het deurtje komt dan ook weer een kaboutertje te voorschijn. Deze stof is ook gebruikt voor de binnenkant van de rugzak.
Zoals ik je al vertelde zit er ook achter het luikje van het raam kaboutertjes en om het geheel af te maken heeft Gini ook nog een leuk kantje gebruikt als gordijntje.

1 opmerking:

  1. Het is een plaatje Gini.
    Super mooi gemaakt !!
    Groetjes Jannie

    BeantwoordenVerwijderen