Pagina's

maandag 19 februari 2018

Midi Tote Set Vintage Letters

Op zoek naar leuke stoffen ben ik terecht gekomen bij het Langbroekertje in Langbroek. Wat een heerlijke winkel is dit!! Van voor naar achteren overladen tot aan het plafond met allerhande stoffen en als je het daar nog niet kunt vinden dan is er nog de schuur die ook afgeladen staat met de meest leuke en bijzondere stoffen. Er is dus keuze genoeg maar vergeet vooral de tijd niet want voor je het weet ben je een uur verder met je ontdekkingstocht door al dit moois. Zo kwam ik ook deze Vintage Letter stof tegen, heerlijke kleurtjes gecombineerd met vintage motieven die moest ik gewoon hebben. En dit is het resultaat geworden een Midi tote set compleet met de leuke Organizer Bags, Etui, en Smartphone Bag. Het model van deze Midi tote wijkt af van wat jullie gewend zijn, de grootte is het zelfde maar ik was weer even aan verandering toe.

Dit is de binnenkant van de Midi Tote en kun je goed zien dat vintage leuk gecombineerd is met moderne motieven en kleurtjes. Ik hou erg van kleurrijk en vind het roze met helder blauw dan ook een heerlijke combinatie.
Aan deze toe heb ik ook weer een hanger gemaakt, altijd erg leuk om te doen en een echt sieraad aan elke GoGini tote.
Ik vind het heerlijk om de Orginazer Bags te maken, ze zijn echt zo handig alles netjes opgeruimd en het maakt je werkplek gewoon een lust voor het oog!! Omdat er allemaal verschillende prints op de stof te vinden zijn heb ik ieder zakje exclusief gemaakt door ieder een ander motief te geven. Om ze verder nog iets extra's mee te geven is ook ieder zakje voorzien van een leuke bedel.
Bij dit set moest ik eigenlijk wel een Smartphone Bag maken. Op de stof staat een hele leuke afbeelding van een oude telefoon die moest ik wel hier voor gebruiken. De Smartphone Bag is handig om je telefoon op te laden. Ik heb de ervaring dat het oplaadsnoer aan de korte kant is en soms een tafel of kastje net te ver weg staat. Op deze manier is dat probleem in ieder geval opgelost, het tasje hangt aan de stekker van het snoer dat in het stopcontact steekt. ook erg handig voor op vakantie.
Creatieve Groetjes,
Gonnie

3 opmerkingen:

  1. Wat een gaaf set is dit. De stof ook ook zo mooi!

    Groetjes
    Gerda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel Gerda voor je compliment, ik vind hem ook zo leuk vooral omdat het vintage gecombineerd is met een vrolijke moderne look.

    BeantwoordenVerwijderen