Pagina's

maandag 16 juli 2012

Cupcake totes

We hebben jullie een tijdje terug op een preview getracteerd en nu willen we jullie graag het resultaat laten zien. Deze 4 scrap totes zijn gemaakt voor Art Journey uit Sleen. Het was een hele klus maar wel weer een leuke opdracht. Op woensdag 8 tot en met 10 augustus is Art Journey te vinden op het festival der zoete verleiding in Sleen en is het de bedoeling dat de tassen daar op een stand komen te staan. http://www.festivalzoet.nl

Deze 2 totes hebben een cupcake print, we hebben er voor gekozen om deze stof te combineren met een blauwe tint. De kleur blauw komt voor in de cupcakes. Daar bij vonden wij het een goed alternatief omdat anders de tassen te veel op elkaar gingen lijken. Ze zijn helemaal in de zelfde stijl alleen in een andere uitvoering.

Deze hanger is helemaal in stijl van de tas. Gini heeft de cupcakes gehaakt en Gonnie heeft ze gepimpt. We hebben ze onder aan de hanger gehangen en moeten zeggen dat we er erg tevreden over het resultaat zijn.

 
Deze 2 scrap totes zijn gemaakt met een taart print deze stof is van Stenzo. We hebben hier voor de combinatie kleur beige gekozen omdat deze kleur veelvuldig in de taarten voor komt. Ook deze totes zijn natuurlijk weer uitgevoerd met een leuke hanger.


De hangers zijn afgewerkt met leuke zilveren harten en kralen, geregen aan een mooi roze koord, met hier en daar een lintje wat het geheel weer helemaal afmaakt.


Verder is er van deze stoffen combinatie nog een bijpassende markeerrol gemaakt. Deze is afgewerkt met leuke zilveren kralen aan de strik.


Hier is te zien dat er in de markeerrol ruimte genoeg is voor al je pennen of potloden. De afmetingen van de rol kan altijd door ons aangepast worden naar jouw wensen.


3 opmerkingen:

 1. Wat een enige totes, ik heb ze bij Artjourney gezien.
  Ik ben benieuwd naar de prijzen. Zitten er nog taartjes hangers aan?
  Groetjes, Karin
  karin54koppen@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De totes zijn inderdaad heel erg mooi, heb hem in het echt gezien bij art-journey. Graag zou ik weten wat de prijzen hiervan zijn.

  Groetjes Jeanette Habing

  BeantwoordenVerwijderen