Pagina's

zondag 1 juli 2012

Wolven set

We kunnen wel zeggen dat dit echt een hele leuke opdracht was. Op de scrapbeurs in zeist raakte we aan de praat met Astrid die onze tassen erg mooi vond. De volgende dag hadden we al een berichtje in onze mailbox van haar of we ook niet zo iets moois voor haar konden maken. Zij wilde graag een set cadeau doen aan haar dochter. Haar dochter is gek met wolven of we daar iets mee konden doen. Je zult begrijpen dat dit de leukste opdrachten zijn je hebt de vrije hand en kan je fantasie los laten. Wolven zijn erg mooi maar hoe kom je nou aan stoffen? We zijn op zoek gegaan en hebben echt overal gezocht met een prachtig resultaat mogen we wel zeggen. Aan de hanger hangen ballen van imitatie bont en kralen helemaal in de zelfde kleur stijl. 


Op de achterkant van de tote zijn postzegels gemaakt van de rest stukken van de voeringstof  en de stempels zijn met de naaimachine er op gestikt in de oker gele kleur van de stof.


Dit is de bij passende scrap tote helemaal in stijl met op de zakken een prachtige wolven rand ook aan deze tas en leuke hanger met leuke ballentjes gemaakt van imitatie bont.


Bij dit prachtige set hoort natuurlijk ook een markeerrol hier moest nog even over na gedacht worden maar ik denk dat de foto's genoeg zeggen. 


Bij de stof zat een mooie print van 2 wolven  deze was eigenlijk te groot om voor de tassen te gebruiken
maar voor de markeerrol was hij perfect!


Aan de binnen kant van de rol vakken genoeg om al je potloden of pennen op te bergen de stof die hier voor is gebruikt is de voering stof van de grote en de kleine tote.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten