Pagina's

vrijdag 23 november 2012

New York tas


Wij wilde jullie even onze nieuwste creatie laten zien. Een collega van Gini zocht een leuk cadeau voor haar vriendin een echte New York fan! Zij kwam toen met het verzoek voor een tas in New York stijl. Gini is enthousiast aan de slag gegaan en al snel was er resultaat. Omdat de print stof hoofdzakelijk in zwart wit is, is er voor gekozen om hier een grijze hoofd stof bij te combineren. In de kleur geel die in de stof verwerkt is heeft zij toen de tekst New York in het zelfde lettertype als op de stof op het voorpand van de tas geappliqueerd.


Hier laten we je een kijkje nemen binnenin de tas, het leuke hier van is dat het patroon van de stof op de bodem van de tas doorloopt in het zijpand van de voering. En om wat extra accent te leggen zijn de paspel biezen in de kleur rood gemaakt en afgewerkt met rode driehoekjes.
Aan de zijkanten van de tas heeft ze ook zakken gemaakt en wat natuurlijk niet mag ontbreken  aan deze tas is de Yellow Cab van New York dus zijn deze in de zakken verwerkt.

En met een tashanger en label in stijl is dan ook deze tas weer helemaal af en klaar om in gebruik genomen te gaan worden.2 opmerkingen:

  1. Met deze tas kan je zeker de show stelen.
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je Marguerite, dat heeft ze ook gedaan.
    Het is ook erg leuk om te doen als je zulke positieve reactie's ontvangt.

    BeantwoordenVerwijderen