Pagina's

woensdag 19 december 2012

Ovale Dapper tote

Nog even een kerstcadeau afgeleverd. Deze ovale tote heeft andere zakken dan de vorige ovale totes die we hebben gemaakt. Deze tote is gemaakt voor een 15 jarig meisje die hem gaat gebruiken als toilettas. Daarom was er het verzoek of de zakken aan de buitenkant van de tote wat groter gemaakt konden worden zodat er makkelijk een shampoo fles of bijvoorbeeld een fles bodylotion in past.


Ook deze tote heeft aan de bovenkant een afsluit strook die met een koord af te sluiten is. Aan het kort hebben wij aan de uiteinden een paar leuke zilveren kralen gedaan om het geheel af te maken.


Aan de binnenkant van de tote zitten ook allemaal vakken voor wat kleiner spulletjes zoals bijvoorbeeld haarspeldjes of make-up. Wij hebben hier 2 stoffen voor gebruikt van het merk Dapper. De zakken van de tote hebben wij van de patchwork stof gemaakt en deze hebben wij gevoerd met het bloemetjes motief.


En zoals jullie van ons gewend zijn hebben wij aan deze tas een leuke hanger gemaakt met lintjes en mooie rode en zilveren kralen.
4 opmerkingen:

 1. Ze zijn allemaal zo prachtig!! Prachtige onwerpen en ook een hele mooie kwaliteit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje wel Hillie we doen het dan ook met veel plezier.

   Verwijderen
 2. OOk leuk voor je haak of brei spullen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. He Bea dat is een leuk idee als scrapper denk je daar niet aan maar het idee is goed

   Verwijderen