Pagina's

zondag 2 december 2012

Winter Wonderland

Aan deze tas hangen aan koorden van de hanger prachtige sterren deze kwam Gonnie per toeval tegen. Exact in de kleur van de stof dus zoals je zult begrijpen moest ze, ze wel meenemen om aan de tas te hangen.

Deze tas is gemaakt door Gonnie en is gemaakt voor de zus van Gini. Het is altijd moeilijk om stof voor iemand anders uit te zoeken. Nou kent Gonnie Marina al wat langer en wist ze dat zij kerst huisjes erg leuk vind. Ook was ze vroeger altijd gek op een schotse ruit en toen Gonnie deze serie met stoffen zag was de keuze snel gemaakt.

Dit is de achterkant van de tas ook hier is weer een ander huisje te zien op de zak.


Ook van deze serie waren er mooie randen te koop met een heel kerst dorp er op. De stof was dus perfect om ook op deze tas aan de zijkant leuke zakken te maken.


Omdat er meerdere huisjes op de rand te zien zijn heeft Gonnie bewust voor de zak aan de andere kant van de tas ook andere huisjes gebruikt.


Dit is de binnenkant van de tas ook hier is voor de zakken een rand met het kerst dorp gebruikt. En natuurlijk heeft ook deze tas een zak met rits om je kostbare spulletjes in te kunnen doen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten