Pagina's

zondag 13 januari 2013

Nieuwe stofjes

Hallo allemaal,

Er zijn weer allemaal nieuwe stofjes binnen gekomen waar wij zelf erg enthousiast over zijn. Nou moet ik zeggen dat de kast langzaam uitpuilt, maar ja het is gewoon ook zo leuk allemaal! Wij bedachten ons dat jullie het misschien ook wel leuk zouden vinden om te zien wat we zoal hebben. Het is gewoon veel te veel om dat allemaal op ons blog te zetten maar toch willen we een kleine greep uit ons inmiddels aardig assortiment laten zien. Soms komen er vragen voor een tas binnen en gaan we op zoek naar leuke combinaties. Maar om heel eerlijk te zijn hebben we zoveel mooie stoffen op voorraad dat we eigenlijk niet eens er aan toe komen om ook daar iets moois mee te maken. Daarom hier een kleine greep uit onze voorraad om te laten zien dat we nog veel meer moois hebben dan dat jullie al van ons hebben gezien in onze tassen.
Heerlijke stoffen met het thema chocola in mooie roze met  natuurlijk chocolade bruin.

Hier hebben we prachtige panelen met leuke bijpassende vogel stof van de zelfde serie de panelen laten zich heel goed verwerken in bijvoorbeeld grote tassen.

Dit zijn prachtige bloem motieven in vintage kleuren. De effen kleuren in de stof zijn oud blauw en een zacht
roze wij denken dat het het mooiste wordt als deze stoffen dan ook worden gecombineerd met oud blauw.

Deze stoffen serie is een van onze favorieten de kleuren zijn wel fel maar niet overheersend. De prachtige jurken, schoenen en tassen passen helemaal in het huidige tijdsbeeld.

Soms kom je stoffen tegen waar je gewoon niet omheen kunt en die je gewoon wilt hebben! Dit is z'n voorbeeld, prachtige vogels verwerkt in mooie pastel tinten gewoon een lust voor het oog. Voor deze serie geld dat wij hem graag uit zouden willen werken in een kompleet tassen set, van kleine tote tot grote tote met natuurlijk een leuke markeerrol.

Ook hier zijn we gevallen voor de mooie kleuren van de vogels een mooie heldere kobalt blauw gecombineerd met fel roze. Jammer dat je in een kleine tote de panelen niet kunt verwerken dus ook deze stof is prachtig te verwerken in een kompleet set. 

Deze serie bestaat uit 2 verschillende afbeeldingen. Deze vogel  afbeeldingen zijn uit gevoerd in de kleuren oranje geel. Ook het witte bloemetje is te verkrijgen als stof ook deze is in ons bezit maar helaas niet op de foto. Deze motieven staan heel mooi bij een warme oranje rode stof gecombineerd met een leuk klein oranje, geel ruitje. 

Als je iets ziet wat je leuk lijkt laat het ons dan gerust weten. Via de mail kunnen we je dan misschien nog wel meer laten zien. Zoals we al zeiden is dit maar een kleine greep uit onze voorraad wat we graag aan je wilde laten zien. 

met vriendelijke groeten,

Gonnie 
Gini

Geen opmerkingen:

Een reactie posten