Pagina's

zondag 13 januari 2013

Vintage Cupcake tote

Afgelopen zomer hebben wij voor Art Journey een paar totes genaaid met cupcake stof. Nou dat hebben we gemerkt, de aanvragen stroomde letterlijk binnen!! zoveel leuke reacties en aanvragen die wij hebben mogen ontvangen. Alleen hebben wij met elkaar afgesproken dat we niet meer dan 2 tassen van de zelfde stof naaien. Dit hebben we om meerdere redenen gedaan. Een daarvan is dat het voor ons niet leuk is om iedere keer met de zelfde stof bezig te zijn terwijl er zoveel moois om ons heen ligt. En de tweede rede is dat op deze manier de totes redelijk exclusief blijven en als je naar een workshop gaat ook de enigste bent met die tote. Wij merkte dat vooral de kleine cupcakejes aan de tote erg in de smaak vielen en daar veel vraag naar was. Dit was voor ons een rede om op zoek te gaan naar een leuke andere stof met een cupcake motief. Zo kwamen wij deze cupcake vintage stof tegen die ook gelijk helemaal in de smaak viel. Zo kwam ook Hillie bij ons met het verzoek voor een cupcake tote en was gelijk helemaal weg van de stof. Je snapt het al wij zijn toen ook voor Hillie aan de slag gegaan.

Gin heeft weer de cupcakejes gehaakt en Gonnie heeft ze opgepimt in de stijl van de stof. 

Voor aan deze tas hebben we ook een keertje een ander label gemaakt in stijl van de stof.

 Zoals je kunt zien zijn de cupecakjes weer onder aan de hanger gehangen en blijft het enig om te zien.

 Zo ziet de zijkant van de tote er uit, zoals je kunt zien heeft deze tote een dubbele laag met zakjes. Zowel de cupcake stof als de streep er achter zijn een zak.

Ook aan  de voorkant van de tote zijn de dubbele zakken door gevoerd. In de ruime zakken kan je erg handig al je gereedschappen op bergen er past zelf een doosje gleu dots in.

6 opmerkingen:

 1. Misschien een leuk idee om ze online te verkopen via www.handmadeby.nl? Daar kunnen mensen via iDeal betalen en hebben jullie gelijk een leuke webshop om je prachtige totes via te verkopen. Wat een leukerds!!

  Groetjes Frences

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties

  1. Hallo Frences,

   Het idee is goed maar zover komen wij eigenlijk niet. De mond op mond reclame werkt zo goed dat we geen tijd krijgen om iets op voorraad te hebben. Zodra we aan een tote beginnen is hij eigenlijk al weer weg. Het is zelfs zo dat mensen niet eens het eind product zien. Ze zoeken stof uit of soms geven ze alleen de kleuren door en laten ons de vrije hand. Dit is heel erg leuk en relax werken. En wat wij erg leuk vinden is dat op deze manier het ook een soort verrassing cadeautje is. Dit werkt voor ons erg goed want ook in het geval van de cupcake tote heeft Hillie alleen de cupcake stof gezien en verder niet. De streep hebben wij er bij gevonden en er deze combinatie van gemaakt. Mocht het in de toekomst veranderen dan is dit zeker een optie maar is dit nu nog niet aan de orde. Wij hebben wel even gekeken op de site en het ziet er inderdaad erg mooi uit! We houden het in ieder geval in het achterhoofd bedankt voor de tip.

   Verwijderen
 2. Zo blij ermee!! Deze tote is zo mooi dat je bijna niet gelooft dat het een handgemaakte tote is, gemaakt door twee enthousiaste dames! Prachtige kwaliteit en erg mooi afgewerkt met leuke details. Een plaatje van een tote!! Ik ben ontzettend blij er mee en het was het wachten zeker waard!! Thanks ladies!! Wens jullie nog heel veel plezier met het maken van dit soort mooie totes!

  Groet van Hillie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind m helemaal geweldig... Als jullie iets met aardbeienstof kunnen maken, houd ik me ten zeerste aanbevolen.. Helemaal geweldig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Me gustaron mucho tus bolsos! Que tengas un maravilloso Año 2013!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gracias por su amable comentario y me alegro de que haya visitado nuestro sitio

   Verwijderen