Pagina's

maandag 25 februari 2013

Aardbeien tote

Via ons blog kregen wij een leuke reactie van Anelique op onze Vintage cupcake tote die we in januari 2013 geplaatst hebben. Zij gaf aan dat als we wat met aardbeien konden doen dat zij dan wel geinteresseerd was. Nou dat was natuurlijk geen probleem, in het verleden hebben wij al een heel compleet set gemaakt van aardbeien stof en ook Angeliqeu vond deze stof super leuk. Dus zijn we voor haar snel aan de gang gegaan.

Aan de korte zijde van de tote maken wij de vakken tegenwoordig iets groter zodat alles net iets meer ruimte heeft. Zo veranderen wij iedere keer wel weer wat al zal je dat niet direct opvallen. Op het label van deze tas moest iets speciaals komen dus heeft Gini hier voor 2 lieve aardbeitjes gehaakt.

Soms ben je aan het winkelen en dan loop je ergens gewoon tegen aan. Zo waren wij afgelopen zaterdag aan het neuzen in Amersfoort en kwamen toen aardbeien bedels tegen. Nou de keuze was natuurlijk snel gemaakt we hebben ze gekocht en aan de tas hanger gehangen zodat ook deze weer helemaal in stijl is.


8 opmerkingen:

 1. Ik heb m vandaag ontvangen. Helemaal perfect. Ben er echt helemaal happy mee. Bedankt voor deze supercreatie!!!!

  groetjes,
  Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn om te horen dat je tote goed is aan gekomen heel veel scrap plezier!

  Gonnie en Gini

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tristanznina thanks for the compliment

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook weer een schitterende tote!! Blijf me verbazen over de schitterende projecten die jullie maken! Angelique is helemaal in haar nopjes. Klasse dames!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te horen Hillie fijn dat ze er zo blij mee is. Dit soort reacties maakt het voor ons erg leuk om steeds weer nieuwe projecten te verzinnen en dat is niet altijd makkelijk.

   Verwijderen
 5. Jullie worden nog beroemd. Tot ver over de grenzen :-) Krijg zoveel leuke reacties overal vandaan.. en dat is allemaal jullie verdienste!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja zo iets merkte wel al, de bezoeken aan ons blog zijn omhoog geschoten hartelijk dank, ene van over de grens is ook al
   geinteresseerd gereageerd.

   Verwijderen