Pagina's

zondag 3 februari 2013

Tilda lapjestas 2

Het is al weer een tijdje geleden dat we jullie deze leuke tasjes hebben laten zien.  Wij merken dat er veel interesse voor is en daarom wilden wij ze toch nog een keertje op ons blog plaatsen. Het leuke van deze tasjes is dat eigenlijk iedereen ze kan maken ook de beginnende naaister. Wij hebben speciaal voor hun een naai beschrijving gemaakt. Vind je het leuk om ook eens z'n tasje zelf te maken, informeer gerust naar de handige naai beschrijving met foto's. Met deze beschrijving lukt het echt iedereen om een leuke tas te maken. Voor deze tasjes hebben wij een pakketje met tilda lapjes gebruikt. Met een pakketje kan je 2 tassen maken.
Het spreekt eigenlijk voor zich zoals je misschien weet maken wij voor al onze tassen leuke tashangers zo ook aan dit lieve tasje. Natuurlijk in de mooie bijpassende kleur turquoise.

Dit tasje in de roze variant hebben wij eigenlijk nog niet eerder gemaakt. In het pakketje zaten echt heel veel roze lapjes. En ook dit geeft weer een heel leuk effect. Dan mag zeker een bijpassende roze tashanger  niet ontbreken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten