Pagina's

zondag 25 augustus 2013

Vrolijke New York tas

De zomer is al weer een aardig eindje op weg en eigenlijk zitten wij nog midden in onze zomerstop, maar ja stil zitten is toch wel een probleem! Inmiddels weten erg veel mensen ons te vinden en komen er aardig wat verzoekjes binnen. Zo ook dit verzoekje van Marga. Zij brengt in oktober een bezoek aan de stad New York en wilde dit eigenlijk in stijl doen. Dit is een gedachte die voor ons erg herkenbaar was. Zo gingen wij in stijl naar de kerstmarkt in Köln (december 2012), wij begrepen dus heel goed wat zij bedoelde. Deze tas is toch weer in een hele andere stijl als onze vorige New York tassen. Je ziet dat je met het zelfde onderwerp heel veel verschillende kanten op kan.
Even een kijkje in de binnenkant van de tas. Ook deze is weer uitgevoerd met veel zakken na het bezoekje aan New York wil Marga deze tas graag gaan gebruiken als scraptote er dus rekening gehouden met een vak voor haar scrapvellen en overige materialen.
Een aardig detail aan deze tas willen we jullie toch ook even laten zien. Per toeval kwamen wij deze knopen tegen en je zult begrijpen dat we deze gelijk hebben mee genomen voor aan deze tas. De knoop wordt gebruikt voor de sluiting aan de tas, zo zie je maar dat er aan elk detail aandacht wordt geschonken.
Voor de hanger hebben we dit keer veel kleuren gebruikt. In de stof zijn tamelijk veel kleuren gebruikt en vonden wij dat deze kleuren wel weer terug mochten komen in de hanger. De koorden van de hanger zijn afgewerkt met de sterren uit de Amerikaanse vlag.

2 opmerkingen:

  1. Hij is geweldig!! Ben er heel blij mee. Twijfel alleen of ik hem mee zal nemen............ben zo bang dat er wat gebeurd. Denk dat ik nu alvast mijn scrapspulletjes er maar in ga doen.

    Superbedankt, meiden!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. deze tas in het echt gezien... en vind hem echt prachtig ! en ook een super afwerking !

    BeantwoordenVerwijderen