Pagina's

zaterdag 10 augustus 2013

Vrolijke Uiltjes luiertas

Ondanks dit heerlijke zomer weer krijgen wij het maar niet voor elkaar om helemaal niks te doen. Het is gewoon veel te leuk om met de mooiste en leukste stoffen te mogen werken. Steeds meer mensen kloppen bij ons aan  met het verzoek of wij ook voor hun een tas willen maken. Zo kwam ook Sandra bij ons terecht. Zij kwam eigenlijk met een heel speciaal verzoek, ze wilde graag een luiertas maar hij moest wel in haar fietstas passen en stuurde ons de maten mee. Eigenlijk hadden we het idee dat het een hele rare verhouding zou zijn. Met deze maten zijn wij gaan tekenen en hebben wij deze tas bedacht, geinspireerd op onze schooltas. (mei 2013) en jungle babies luiertas (juni2013) We moeten heel eerlijk bekennen dat het eigenlijk hele mooie maten zijn vooral niet te groot en toch groot genoeg om van alles in mee te nemen. Toen wij Sandra vroegen in welke stijl zij de stoffen wilde hebben gaf zij aan dat ze erg gek is met uiltjes. Aan uilen stofjes geen gebrek maar nou net die stoffen te vinden die zich onderscheiden van de rest was nog niet makkelijk. Ons oog viel op de stof Nested Owls, Sandra was er meteen weg van en wij konden weer aan de slag. Voor op de tas zitten twee handige vakken afgesloten met een klep.
Ook aan de achterkant van de tas zit weer een handig vak afgewerkt met een leuke bijpassende bloemen rand afgezet met een blauw koord. Alle zakken zijn verder afgewerkt met een bijpassend klein oranje wit ruitje. De tas heeft zowel handige handvaten als een bijpassende schouder riem die er ook vanaf gehaald kan worden.
En ook voor deze tas hebben we weer heerlijk een dagje mogen shoppen je zult begrijpen dat we dat nooit zo erg vinden, we moesten natuurlijk even op zoek naar een leuke uil voor aan de hanger. Aan de hanger zelf hebben wij in de kleuren turquoise en beige ook weer mooie kralen gevonden wat het geheel toch weer erg lief maakt.
Bijpassend bij de luiertas is er ook een etui voor luiertjes en babydoekjes gemaakt ook deze etui is weer afgezet met het kleine oranje witte ruitje en is er een lichtblauwe bies gebruikt om het geheel  meer body te geven.
Aan de binnenkant van de etui hebben we zoals je kunt zien twee vakken gemaakt waar de luiertjes en de babydoekjes in passen. De etui wordt gesloten door middel van een klittenband





7 opmerkingen:

  1. De tas is echt supermooi en ik ben er ontzettend blij mee! Nogmaals heel erg bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ziet er weer schitterend uit dames ! komt er ook een patroon van de luiertas zoals bij de mini tote ?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hallo Denise,

      de luiertas is erg bewerkelijk en niet echt simpel om te maken omdat er overal koorden zijn mee genaaid vergt dit enige kennis en vaardigheid. De Mini tote is daarin tegen veel minder werk en daardoor ook beter te beschrijven en daarom zal er van de luiertas geen beschrijving komen. In de toekomst zullen er wel nog meer beschrijvingen komen maar daar is op dit moment helaas gewoon geen tijd voor.

      Groetjes Gonnie en Gini

      Verwijderen
  3. Wat een mooie tas is dat geworden zeg! Gewoon in één woord: WAUW!
    Veel succes verder.
    Groetjes,
    Erika

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo,

    Graag zou ik ook de schooltas die jullie v Maartje in mei 2013 hebben gemaakt kopen. Kan ik jullie hierover mailen? tropicalnaomi@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Goedemiddag,

    even een vraagje, is deze uiltjes tas ook te koop.

    Groetjes van Joke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee helaas Niet Jan van Duijn Alle tassen op dit blog zijn in opdracht gemaakt en dus al verkocht. Op dit moment hebben wij een lange wachtlijst en kunnen wij helaas geen nieuwe opdrachten aan nemen. Met vriendelijke groeten GoGini

      Verwijderen