Pagina's

woensdag 11 september 2013

Opberg zakjes


Soms loop je met ideeën rond maar kom je er gewoon niet aan toe om het even uit te werken. Zo hebben wij heel veel ideeën in ons hoofd maar waar halen we de tijd vandaan om dit allemaal te maken!! Ja zo zie je maar dat creatief zijn nog niet zo makkelijk is. Eigenlijk hadden we bedacht dat we in onze zomerstop wel het een en andere konden uit werken. Maar om heel eerlijk te zijn is daar niet veel van terecht gekomen. Eigenlijk zijn we veel later begonnen met de zomerstop dan was gepland, er waren zoveel verzoekjes dat we besloten hebben deze eerst weg te werken. Deze Leuke opberg zakjes waren zo een van de ideeën, erg leuk om ze in de stijl van je kamer te maken en ook erg handig om alles overzichtelijk te houden. Op de zakjes hebben we etikethoudertjes mee genaaid zodat je er zelf leuke etiketten in kan maken. Ook hebben we er grote ogen in verwerkt zodat ze aan iedere willekeurige haak op gehangen kunnen worden.


En zou je je kamer of bureau in de zelfde stijl willen houden dan mag er zo een leuke bijpassende Mini tote natuurlijk niet ontbreken !! Dit was voor ons nog even een leuk projectje voor dat we echt zouden gaan beginnen met het naaien van al die leuke scrap totes.3 opmerkingen:

  1. Erg leuk idee! En de stof die jullie hebben gebruikt vind ook geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ow wow geweldig! echt heel leuk die opruim zakjes! En een Geweldige stof!!Die heb ik op het oog voor de achterkant van mijn quilt! OW ik ben verliefd ! en dan ook nog zo een leuke tote erbij:O

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geweldig wat een leuk idee die opbergzakjes aan de muur! De stofjes zijn en blijven altijd heel erg mooi die jullie gebruiken voor de projecten.

    BeantwoordenVerwijderen