Pagina's

donderdag 24 oktober 2013

Picadilly Lane Tote


Er is al weer een hele leuke scraptote af geleverd en dit keer is hij voor Alida.  Om heel eerlijk te zijn heeft Alida een aardige tijd op onze wachtlijst gestaan. Ook voor haar zijn wij op zoek gegaan naar stofjes maar konden we niet echt vinden wat ze echt leuk vond dus zijn we verder op zoek gegaan. Alida kwam toen zelf aan met een foto van onze Picadilly Lane Tote ( mei 2013) die wij voor Wiebinne hadden genaaid. Ze hield helemaal van de paarse stof alleen niet van de kleur groen en in de tote van Wiebine zit aardig wat groen! Nou had ze geluk, deze stoffen serie is heel erg uitgebreid en hebben wij voor haar blauwe stofjes er bij gezocht en zijn we hard voor haar aan het werk gegaan.
Ook deze tote heeft natuurlijk weer zakjes genoeg om al je gereedschap en materiaal in mee te nemen en is weer een lust voor het oog.
Ook aan deze GoGini Tote mag natuurlijk de tashanger niet ontbreken dit is altijd erg leuk om te doen. Weer op zoek gaan naar dat bijpassende koord of lint en natuurlijk de bijpassende kralen. Om heel eerlijk te zijn hebben wij inmiddels een aardige verzameling opgebouwd aan kralen koorden en natuurlijk niet te vergeten heel veel bedels. Maar eigenlijk zijn we altijd wel op zoek en vinden altijd wel weer wat leuks wat we misschien ook wel weer eens een keer voor een volgende tote kunnen gebruiken.


5 opmerkingen:

 1. schitterend weer!! en ohohoh ik moet nog zó lang wachten op de mijne!!!
  groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe kan ik zo n tas bestellen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo,
  Onze totes zijn erg populair en krijgen wij inmiddels verzoekjes van over de hele wereld op dit moment kunnen wij helaas geen nieuwe verzoekjes aan nemen.

  Met vriendelijke groet,
  Gonnie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waar kan ik het patroon vinden?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. al deze totes zijn een eigen ontwerp en ik verkoop mijn patronen niet

   Verwijderen