Pagina's

donderdag 31 oktober 2013

Hallo Lieve Mensen

Wat gaat de tijd toch snel we zijn alweer bijna 2 jaar bezig met onze passie namelijk het naaien van allemaal leuke gezellige en lieve totes. Als we terug kijken dan zijn er door ons al heel wat totes genaaid en met de post verzonden. Toen ons 2 jaar terug gezegd werd dat we dat in opdracht moesten gaan doen dachten we nog wie wilt er nou een tote van ons hebben? Wij konden het dan ook niet geloven dat er zo veel vraag naar zou zijn en dat we zelfs te maken zouden krijgen met wachtlijsten. Bij iedere tas die we hebben afgeleverd kregen wij zulke leuke, lieve en spontane reacties dat, dat ons zoveel plezier en energie gaf en wij weer snel aan de volgende tote begonnen.

Zoals wij al vertelde hebben we echt een wachtlijst en op dit moment is deze al weer aardig aanwezig. Naast het naaien zijn wij ook allebei moeder van een gezin en moet er overdag ook gewoon gewerkt worden. Ieder vrij uurtje zijn wij dan weer achter de naaimachine te vinden. Dit houd in dat we dan eigenlijk dus 7 dagen van de week druk zijn en dat vraagt toch wel heel veel van ons. Want ja het naaien is dan wel een hele grote hobby maar we zouden toch ook wel eens tijd willen hebben voor wat anders. Aan het scrappen komen we nauwelijks nog toe. Het is vast heel herkenbaar als we jullie vertellen dat we stempels, embossingmallen, papier en nog veel meer ongebruikt in de kast hebben liggen omdat ons de tijd simpelweg ontbreekt om hier iets meer mee te gaan doen en dat zouden we graag anders willen zien.

Daarbij komt we leveren zoveel leuke en echt mooie tassen af dat je misschien zou denken dat we er zelf ook wel een paar in de kast hebben staan, in ieder geval meer dan 1. Niks is minder waar helaas valt Gonnie haar tas  na ruim 3,5 jaar intensief gebruik bijna uit elkaar en is deze zelfs vast gezet met veiligheidsspelden omdat er simpelweg geen tijd over blijft om even een nieuwe tote te naaien of misschien wel een heel set. (Ligt natuurlijk wel allang geknipt maar er is gewoon geen tijd voor) Ook Gini kan inmiddels wel weer een nieuwe tote gebruiken want ondanks dat we veel naaien proberen wij 1 avond in de week te scrappen en zijn dan natuurlijk ook onderweg met onze totes. Ik leg de nadruk op proberen want je zult misschien kunnen begrijpen dat het ook dan vaak over onze totes gaat, of er staan weer nieuwe verzoekjes in onze mailbox of we hebben wel weer wat leuks gezien. Dus ook dan komt er weinig van het scrappen iets waar we wel heel graag meer tijd voor willen vrij maken.

Helaas hebben wij gemerkt dat er aardig wat mensen zijn die denken dat wij een volledig bedrijf zijn. Niet verwonderlijk als je ziet wat we allemaal zo hebben afgeleverd her en der want ook tot ver over de grens zijn onze totes erg geliefd. Tot nu toe hebben wij ook verzoekjes gehad uit Duitsland, Engeland, België en Amerika. Dit geeft ook heel veel energie!!! Maar we merken ook dat de groep met mensen die menen dat wij een bedrijf zijn steeds groter word en deze mensen echt op een andere manier met ons mailen. Zo krijgen wij ook steeds vaker mailtjes binnen van mensen die ons NIET vragen of we voor hun een tote willen maken maar er automatisch van uit gaan en gelijk aankomen met wat ze willen hebben, hoe ze dit willen hebben en wanneer ze dat willen ontvangen. Wij hopen dat jullie kunnen begrijpen dat het niet leuk is voor ons om op deze manier voor iemand aan de slag te gaan. Ook moeten wij vaak onze patronen hier extra voor aanpassen en komt hier veel meer tijd bij kijken. Daarbij komt dat wij de laatste tijd helaas genoodzaakt om een aanbetaling te vragen omdat er mensen zijn die zich niet aan de afspraak houden en wij vervolgens dan wel met de ingekochte stof blijven zitten. Hoeveel moeite we ook doen, deze mensen melden zich vervolgens niet meer en wij blijven dan wel met stof zitten die wij vaak van ver halen en daar dus ook aardig wat kosten aan zitten want de materiaalkosten van een tote lopen aardig op.

Wat betekend dat voor GoGini? Dat betekend zeker niet dat we gaan stoppen we gaan gewoon door!!! Alleen op een andere manier. Helaas betekend dat wel dat we niet meer zomaar alle verzoekjes kunnen aannemen en hopen op jullie begrip. Wij willen graag wat meer tijd  hebben om voor ons zelf nieuwe totes te naaien en om onze ideeën voor andere modellen uit te werken. Wij hebben dan ook besloten om de wachtlijst weg te gaan werken en daarna even de tijd voor ons zelf te nemen. (januari-februari) Natuurlijk laten we jullie al onze nieuwe creaties zien en zijn wij weer erg benieuwd naar jullie reacties.

Maar wij hebben ook nog wat voor jullie in petto!!  In de maand april van dit jaar hebben wij een leuke challange op ons blog gehad waarbij je een  Mini Tote van ons kon winnen. Graag willen wij jullie nog een uitdaging geven en daarom hebben wij besloten om nog een challange te organiseren met natuurlijk ook weer leuke GoGini prijzen!! Kortom rede genoeg om ons blog te blijven volgen en wil je misschien aan onze nieuwe challange deelnemen. Wij beloven dat hier binnenkort meer info  over komt.
Creatieve groetjes,

Gonnie en Gini

6 opmerkingen:

 1. Jullie hebben gelijk en succes met de wachtlijst en de timeout.
  Groetjes, Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk zo'n timeout, geniet hiervan. Jullie maken leuke tassen en tote's, het is een genot om er na te kijken. Succes met alles.

  Groetjes Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n time-out is helemaal verdiend! Zo'n wachtlijst geeft wel aan hoe mooi jullie werk is, toch? Gelukkig heb ik net mijn tote ontvangen hihihi En ik ben er superblij mee!! Ga morgen foto's maken en op mijn blog zetten :)
  Groetjes Céline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke totes maken jullie.
  Zou er zelf ook best 1 willen, maar durf jullie niet te vragen, vooral niet omdat jullie het al druk genoeg hebben.
  Kan me indenken dat jullie ook wel eens wat anders willen dan achter de naaimachine zitten. Bv. voor jezelf en jullie gezinnen en kunnen knutselen

  BeantwoordenVerwijderen