Pagina's

zondag 23 februari 2014

Tim Holtz Eclectic Elements Tote 2

Het nieuwe jaar is al weer aardig op weg en wij genieten met volle teugen van onze time out! Dat betekend dus niet dat we helemaal niks doen, iedere keer als we onze hobbykamer in lopen staat daar die naaimachine ons toe te lachen en ja dan zijn we gewoon weer verkocht. We zijn druk bezig met het ontwerpen van nieuwe modellen en hebben we aardig wat nieuwe stoffen series voorbij zien komen. Het is gewoon veel te leuk om hier mee bezig te zijn en is het erg moeilijk om het te laten. Toen wij in 2011 bedachten dat we zelf onze scraptote konden maken was Anette gelijk een groot fan. Zij vertelde ons toen al dat ze heel graag een tas van ons wilde hebben. Er was alleen een probleem, ze wist alleen nog niet zo goed hoe ze hem wilde hebben en heeft daar al die tijd over nagedacht. Nu een paar jaar later wist ze het precies! Na een bezoek in Amerika bij Ranger en workshops te hebben gevolgt zocht ze ons weer op met de vraag of we wat met de stoffen van Tim Holtz uit de Eclectic Elements serie voor haar konden maken. Normaal gesproken werken wij echt alleen met zelf gekochte stoffen maar voor haar hebben we een uitzondering gemaakt. Graag wilde ze een soort patchwork tote met alle stofjes daar in verwerkt, zie hier het resutaat.

Zoals jullie gewend van ons zijn is er ook weer in deze tote genoeg ruimte om al je gereedschappen en materialen op te bergen maar er is nog meer. Deze tote heeft een extra aanpassing speciaal voor Anette.
Anette had de vraag of het misschien mogelijk was om in de tote zelf een devider te maken. Nou we kunnen jullie zeggen dat dat nog niet zo makkelijk was, het moet ook allemaal aangepast worden in je patroon en hoe ga je dit allemaal uit werken? Eigenlijk vonden wij het best zonde om een devider er in te maken omdat wij het juist zo fijn vinden dat het een ruim vak is waar royaal al je materiaal en je project in past. Daarom hebben wij er voor gekozen om hem zo te maken dat hij er ook uit gehaald kan worden. Zij kan nu zelf kiezen hoe ze hem gebruikt. Natuurlijk zitten er ook op de devider handige zakjes. We zeggen wel gelijk dat de divider niet zo maar in ieder tote wordt gemaakt. 
En aan een GoGini tote mag natuurlijk de hanger niet ontbreken, al met al denk ik dat we Anette heel erg blij hebben gemaakt met haar tote en wensen wij haar nog heel veel scrapplezier.

Creatieve groetjes,
Gonnie en Gini

4 opmerkingen:

 1. Hoi Gonnie en Gini,
  Deze tas heb ik gisteren gezien op de beurs in Hardenberg, wat een prachtige tas, supermooi gemaakt, groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. p.s. kunnen jullie woordverificatie uitzetten, het is zo lastig om te reageren, groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wouwww wat een mooie tote. De divider is ook handig. Ik heb zo'n Ikea divider er in gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen