Pagina's

dinsdag 4 februari 2014

Even wat anders

Ja zoals we jullie al verteld hebben maken wij eigenlijk van alles. Op dit moment zijn wij vollop aan het genieten van onze time out en hebben wij dus ook tijd om met andere dingen bezig te zijn. Dit wilde wij jullie ook graag laten zien. Wat wij erg leuk vinden is het bedenken van cadeautjes. Zo waren wij uitgenodigd voor een 25 jarige  bruiloft van Gini haar zus. En je zult misschien wel begrijpen dat als je zo creatief bent niet gewoon met een envelop kan aankomen. Toen is Gini aan de slag gegaan om deze sprookjes geldboom te maken. Voor het geraamte heeft ze stevige kokers gebruikt en deze bekleed met zelf hardende klei. Toen de boom helemaal droog was is hij geschilderd met acryl verf in verschillende tinten bruin. Als je zoveel hobby's hebt kan je alles gebruiken en wordt er dus ook veel bewaard. Zo ook de takken met blaadjes, deze zijn van een kunstplant waar geen afscheid van genomen kon worden omdat we er misschien nog wel eens iets mee konden doen, en kijk dit is het resultaat. In de takken van de boom is allemaal geld opgehangen. Gini heeft op kleine wasknijpertjes munten met een gleudotje vast geplakt en vervolgens zo in de boom vast gezet.

We wilde dit graag met jullie delen om te laten zien dat we nog veel kunnen dan alleen achter de naaimachine zitten. Misschien is dit ook voor jullie een leuk idee om met een orgineel cadeau op een speciaal feest te verschijnen.


Groetjes Gonnie en Gini

3 opmerkingen:

 1. Hoi dames,
  Het ziet er prachtig uit..heb niet alles kunnen lezen, de tekst valt helemaal weg tegen de donkere achtergrond, groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig wat een mooie boom en wat een leuk idee om het geld zo te geven. Wat een eer om zoiets moois te krijgen. Goed gedaan dames!!

  Groetjes Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hij is net als jullie tassen schitterend

  BeantwoordenVerwijderen