Pagina's

zaterdag 19 juli 2014

Tilda Midi Tote

Van Birgit Kregen wij een mailtje  waarin zij ons vertelde hoe leuk zij onze Midi tote vond en dat zij ook zo graag er eentje wilde hebben. Toen wij haar vroegen hoe ze hem hebben wilde vond ze dit erg moeilijk te beschrijven en hebben wij haar aan geraden eerst eens even goed te bedenken hoe ze hem wilde hebben en haar verteld dat je op internet van die mooie kleur kaartjes kan vinden met een sfeer fotootje er naast. En dit is het plaatje wat zij ons toe stuurde.
Bij het zien van dit kaartje wisten wij eigenlijk gelijk welke stof wij hier voor wilde gaan gebruiken. Birgit Wilde als hoofdkleur erg graag de kleur taupe hebben. Wij hebben  haar stoffen van Tilda laten zien en ze was op slag verliefd.  Het leuke aan deze opdracht is, is dat dit weer even een totaal ander model is als onze large tote en vinden wij de haken aan het handvat van dit model toch een stoer uiterlijk geven. Het is zo een leuk middel maatje dat we blij zijn dat we ook dit model jullie nog een keertje kunnen laten zien. 
Ook deze tote heeft weer genoeg zakken zoals je kunt zien aan allebei de zijdes en zijn er boven de zakken nog handige elastieken om al je gereedschap er achter te klemmen.
Zelf vinden wij het altijd erg fijn om aparte zakjes te hebben voor je schaar, lineaal, pen of potlood. Dus ook deze ontbreken niet bij dit model.
Eigenlijk word de Midi Tote gemaakt zonder hanger maar omdat Birgit wat langer in de wacht heeft gestaan hebben wij voor haar toch ook maar een mooie bijpassende hanger gemaakt met leuke klosjes er aan.

Creatieve groetjes,
Gonnie en Gini
1 opmerking:

  1. Dames wat hebben jullie weer een pracht tas afgeleverd, met heel veel handige vakjes. Birgit zal wel blij zijn ,lijkt me het wachten ruimschoots waard. Ben wel een klein beetje jaloers op zo'n mooi model.

    BeantwoordenVerwijderen