Pagina's

zondag 22 juni 2014

Eline's Huis Tote 3

Ook deze week hebben wij weer een tote kunnen versturen naar de gelukkige eigenaar. Het valt ons op dat wij de laatste tijd erg veel verzoekjes binnen krijgen om totes te maken met de stoffen uit het boek van Eline's huis. De stoffen zijn echt geweldig en zo lief, er is alleen toch wel een groot probleem! Het boek is duidelijk nog steeds razend populier maar omdat het boek al weer een paar jaar op de markt is (2011) kan je erg moeilijk aan de stoffen komen, eigenlijk zijn ze zo goed als uitverkocht. Als je geluk hebt vind je nog wel een coupon/paneel met daar op verschillende motieven die gebruikt worden in het boek. Helaas zijn deze stukken met motieven naar ons idee net iets te klein en zeker voor het doeleinde waar wij ze voor gebruiken. Al deze motieven waren ook te krijgen op de rol helaas kan je hier al helemaal niet meer aan komen. Erg jammer maar ook wel weer begrijpelijk als je weet dat deze stoffen in 2011 op de markt zijn gebracht.
Deze tote is gemaakt voor Claudia ook zij kwam met het verzoek voor een tote gemaakt met Eline's Huis stof. Dit was geen gemakkelijke opgave en hebben wij haar laten weten dat dit niet ging lukken omdat deze overal was uitverkocht. Maar na enige tijd te hebben gewacht (echt een aantal maanden) had ze geluk!! Op visite bij een buurvrouw hadden we het zo over de tassen onder het genot van een kopje koffie. En ook over de Eline Huis stof dat het zo jammer is dat hij nergens meer te krijgen was. "O", zie de buurvrouw toen "ik geloof dat ik nog een stuk heb liggen". En ja hoor de buurvrouw toverde nog een mooi stuk stof te voorschijn!! Samen met een coupon/paneel die Claudia zelf had gevonden hebben wij toch nog voor haar een hele mooie tote kunnen maken.
Zoals je weet maken wij nooit 2 dezelfde totes en we kunnen je vertellen dat dat soms nog helemaal niet zo makkelijk is al lijkt dat van wel. Zoals we je al vertelde zijn de verschillende stukken op deze coupon/paneel net iets te klein maar door dat wij zelf nog stukjes over hadden van een vorige opdracht konden we dit combineren en hadden we net genoeg voor deze tote. Zo kon nu ook het leuke randje gebruikt worden met de kruis steekjes. De stof aan de onderkant van de zakjes komt van de rol helaas zit dit motiefje niet op de coupon/paneel.
Ook voor de hanger hebben we dit keer echt wat tijd in het zoeken gestoken, want ja als je een tote met allemaal roosjes maak dan moet er natuurlijk ook een roos terug komen in de hanger. En ook hier voor geld dat we niet de zelfde onderdelen wilde gebruiken als bij de vorige Eline's Huis Tote zodat ze echt verschillend zijn.

Creatieve groetjes,
Gonnie en Gini

2 opmerkingen:

  1. Wauw wat een werk maken jullie ervan. Stuk voor stuk prachtig, ook al is het misschien niet altijd mijn stijl. Super wat jullie er altijd van maken. Kan niet wachten...
    Groetjes Cornelie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig. Wat een plaatje! Wat zal mijn naamgenootje hier blij mee zijn! Ik ben stiekum wel een beetje jalours. Hahaha. Maar hoop dat ik ook snel aan de beurt ben... Groetjes Claudia

    BeantwoordenVerwijderen