Pagina's

zondag 6 december 2015

Pip Sweet Memories Tote Set


Hallo allemaal,
Eindelijk kunnen wij jullie weer een nieuw set laten zien. Het set bestaat een een 2 Compartment Tote en een Postmanbag. Voor dit set hebben wij veel moeite moeten doen om de benodigde stof bij elkaar te krijgen. De stof die hier voor is gebruikt is van Pip en heet Sweet Memories het is een gelimiteerde editie die alweer wat ouder is en hebben hem gecombineerd met de stof Chinese Blossem Bleu. Voor de afwerking hebben wij niet de originele Pip bandjes gebruikt omdat we deze te rood vonden worden en omdat Gonnie gek is op roze zijn de totes afgewerkt met een licht roze ruitje en een fuchsia roze koord. 
De 2 Compartment tote is Gonnie haar favoriete model hij is ruim van binnen met zijn 2 vakken en heeft een stevige handgreep verder zitten er natuurlijk genoeg vakken aan de buitenkant van de tas om al je spulletjes in op te bergen, het is gewoon net allemaal even anders. 
Omdat er op de Sweet Memorie stof zoveel te zien valt is er voor gekozen om op ieder zakje een andere afbeelding te plaatsen. Op de stof vind je ook verschillende afbeeldingen van klosjes garen en knoopjes daarom is er voor gekozen dit terug laten komen in de accessoires en deze van hout aan beide kanten er op te naaien. 
En zoals je kunt zien is er ook op de kopse kanten genoeg ruimte om je gereedschappen op te ruimen.
Ook aan deze tote mag natuurlijk geen hanger ontbreken, ook hier is het thema van klosjes weer in terug te vinden en hangen er bedeltjes aan met naai attributen allemaal hangend aan een open gewerkte bal.
Er is voor het model van de Postmanbag gekozen omdat de klep van deze tas echt ideaal is om een stof als deze op uit te laten komen. Om alles in de zelfde bij passende stijl te houden is er ook hier voor gekozen om de houten accessoires op de klep terug laten komen.
De achterkant van de tas hebben wij vrij rustig gehouden maar wel voorzien van 2 vakken, een insteek vak een een vak voorzien van een rits.
Aan de binnenkant van de tas hebben wij de stof Chinese Blossem Bleu gebruikt en zijn er ook een aantal vakken gemaakt voor het netjes op bergen van je materialen. In het voorvak zijn er 2 extra vakken op maat gemaakt zodat daar weer een paar vakkendoosjes in passen. 
Om alles helemaal af te maken zijn de 2 vakkendoosjes bijpassend bekleed met de stof zodat je echt alles bij je hebt voor een workshop of weekendje weg. Eindelijk heeft Gonnie nu ook een nieuw set om mee op stap te kunnen.
Creatieve Groetje, 
Gonnie en Gini

Geen opmerkingen:

Een reactie posten