Pagina's

zondag 6 december 2015

Tim Holtz Eclectic Elements set 4, Travel Around The world

Eindelijk, eindelijk kunnen wij jullie het volgende set laten zien, het heeft even geduurd voor dat hij op plaats van bestemming was aan gekomen. Dit set is gemaakt voor Angela en zij woont in Texas USA dus heeft dit set er al een lange reis op zitten. Angela maakt prachtige projecten en een set van GoGini gemaakt met de Eclectic Elements stoffen van Tim Holtz stonden hoog op haar verlanglijstje. Zij vertelde ons dat zij veel rond reist om workshops te geven en vond eigenlijk heel veel stoffen mooi van de Eclectic Elements serie. Daarom heeft zij ons de vrije hand gegeven en mochten wij dit set naar eigen inzicht ontwerpen, dit zijn echt de leukste opdrachten!! Omdat Angela veel reist was de keuze eigenlijk niet erg moeilijk, daarom hebben wij voor de landkaart gekozen met de bijpassende reislabels. En om dit set er net weer even anders uit te laten zien hebben wij de tekst Travel Around The World er op laten borduren.
Om dit set er stoer uit te laten zien hebben wij gewerkt met Leren elementen. Alle riemen en de labels zijn van echt leer en door de sluiting en de nagels krijgt het ook meer de uitstraling van een koffer idee. Onder de klep zitten 2 grotere vakken en hier in passen 2 vakkendoosjes.
Aan deze kant van de tote hebben wij voor onze drie vakken opstelling gekozen zodat je hier alles weer handig in kan opbergen, met op de achtergrond de landkaarten.
Aan de korte kant van de tote hebben wij ook weer genoeg zakken voor je lineaal, kwasten, schaar of pennen.
Voor de hanger hoefde we niet lang na te denken, Angela reist veel en vertelde ons dat ze net een rondreis door Europa heeft gemaakt. Daarom hebben wij kenmerkende bedels van de grote steden er aan gehangen. Zoals de bierpul, deze staat voor Munchen of  de eifeltoren voor Parijs, het masker staat voor Venezie, en bij Spanje moesten wij denken aan de Spaanse danseressen met hun waaiers. De bol staat in dit geval voor de hele wereld.
Om bij ons reisthema te blijven hebben wij de zakken met de leren riemen de stoere sluitingen en nagels op alle tassen terug laten komen zo ook op deze schoudertas.
Ook aan de zijkant van deze grote schoudertas hebben wij een aantal leren elementen laten terug komen en hebben wij alles geaccentueerd met de grijze biezen en mooie koorden.
Deze twee totes stonden op Angela haar verlanglijstje, tot dat zij onze Pencil Storage Tote zag. Haar verzoek aan ons was of wij haar set ECHT compleet wilde maken en ook voor haar deze tas er bij wilde maken. Natuurlijk hebben wij haar set ECHT compleet gemaakt en zijn we voor haar nog een keer aan de slag gegaan.
Ook aan de achterkant van deze tote vind je een vak waar je eventueel je papier in kunt opbergen.
Aan de binnenkant van de tas hebben wij ook nog een vak gemaakt dat afgesloten kan worden met een rits zodat niet alles zo maar uit het vak kan vallen als je de tas oppakt en hebben wij op verzoek van Angela de tote gevuld met de nodige bladzijden die zij nodig had voor al haar potloden en markers.
Creatieve Groetjes,
Gonnie en Gini


5 opmerkingen: