Pagina's

vrijdag 8 april 2016

Tim Holtz Eclectic Elements 2 Compartment Tote

VERKOCHT
Hallo allemaal graag willen wij jullie onze nieuwste tote laten zien het is een 2 compartment tote geworden gemaakt met stoffen uit de Eclectic Elements serie van Tim Holtz!! Zoals wij jullie al hebben verteld zijn wij bezig om allerhande projecten af te maken en is deze stoere tote nog op zoek naar een nieuwe eigenaar!!!! Bij ons komen er echt heel veel verzoekjes binnen voor totes gemaakt met Tim Holtz stoffen en daarom hebben wij besloten om deze tote te verkopen op een soort veiling.
Mocht je echt serieus geïnteresseerd zijn in deze tote Ga dan naar onze facebook pagina: GoGini Totes Bieden vanaf €85,00 de veiling sluit zondag 10 april om 20 uur en dan maken wij de eventuele nieuwe eigenaar bekend.
Ook deze tote heeft weer zakken en vakken in overvloed waar je al je materialen handig en overzichtelijk in kunt opbergen. ook heeft deze tote zoals jullie van ons gewend zijn een bijpassende tashanger in stijl en mocht jij hem graag willen bemachtigen dan maken wij voor jou natuurlijk ook onze speciale naam tag zodat hij ook echt bij jou hoort.

Prettig weekend allemaal,
Creatieve Groetjes,
Gonnie en Gini

3 opmerkingen:

  1. Hallo,

    Ik was op zoek naar een leuk stofje voor een tas. Kom ik op jullie pagina terecht. Heel erg leuk.
    Ik ga jullie blog meteen in mijn linkenlijst zetten.

    Groetjes Thea♥

    Crea by Thea

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk Thea dat je zo enthousiast ben greotjes Gonnie en Gini

      Verwijderen
  2. Hey do you speak English
    How to buy this bag
    Please let me know in my mail
    mplemahieu@yahoo.fr
    Many many thanks
    Marie Pierre Lemahieu

    BeantwoordenVerwijderen