Pagina's

zondag 17 juli 2016

Birds Crazy Koorts

Hallo,

Het is alweer een tijdje geleden maar graag willen wij jullie wat laten zien, misschien heeft u onze vriendin Saskia gezien op de Art Specially in april. Zij heeft met de Birds Crazy stempels van Tim Holtz haar spijker jasje en rugzak erg leuk gepimpt!!! Je snapt misschien wel dat ze ons daar mee heeft verleid tot het stempelen op stof!!!! En om dit te delen met jullie hebben wij een tutorial gemaakt voor een leuke tas. Maar eerst laten wij jullie nog een over blik zien van haar werk.

De tas is gekocht bij Xenox en die heeft ze bestempeld en bewerkt met rasters. Als je goed kijkt dan zie je dat ze ook restjes Tim stof heeft gebruikt en deze zowel op haar jasje als tas heeft terug laten komen.
Ze heeft van restjes leer een leuke tag gemaakt en ook deze bestempeld en in gekleurd. Daarna heeft ze de contouren nog bewerkt met de Fuse om die nog meer op te laten vallen. En toen ze eenmaal echt goed op drift was heeft ze ook nog even een bijpassend portemonneetje gemaakt om mee naar de beurs te nemen zodat het set echt helemaal compleet was.
Als je denkt dat ze toen klaar was heb je het mis!! Ze wist gewoon niet van ophouden en vroeg aan ons of we misschien nog een paar restjes Tim stof hadden daar mee heeft zij dit telefoonhoesje gemaakt maar niet voordat ze eerst ook deze stoffen weer had bewerkt met stempels en textielverf.
Misschien dat jij nu net zo geinspireerd bent als wij waren en vind je het leuk om ook aan de gang te gaan, bekijk dan snel onze tutorial. Zoals je weet vinden wij het altijd leuk om te zien wat andere met onze ideeen doen, heb je wat gemaakt met dit idee het maakt niet uit wat wij vinden het altijd leuk als je het met ons deelt.


Creatieve Groetjes,
Gonnie en Gini

1 opmerking: