Pagina's

zondag 17 juli 2016

Birds Crazy Tote

Ja ook wij zijn besmet geraakt met het Birds Crazy virus dat onze vriendin Saskia ons heeft bezorgd, wat zijn die stempels toch leuk!!!!! We hebben even na gedacht over hoe we het zouden gaan doen maar  daar waren wij eigenlijk vrij snel uit, ook in de tote moest natuurlijk Tim Holtz stof verwerkt worden van de Eclectic Elements serie. Zie hier het resultaat.
Deze tote is gemaakt door Gonnie en zij heeft de stoffen Game Pieces in Neutral en Ticking in Red gebruikt. zoals jullie gewend zijn van GoGini hangt er ook aan deze tote een hanger. Om bij het thema van de stof te blijven heeft zij er boddelstenen aan gehangen met een paar mooie klossen in de kleuren van de stof.
Om het onderste gedeelte van de tote effen en onbewerkt te laten was geen optie daarom hebben we ook deze bewerkt met leuke teksten. Met de koperen jeans nagels en nestelogen heeft het toch weer een enig sinds vintage uitstraling.
Gini heeft voor de stoffen Stamps in Bleu en Ticking in Bleu gekozen daarom heeft ze ook de Birds Crazy met de kleur blauw in gekleurd. Zij heeft de bewerkte stukken iets eenvoudiger gehouden wat ook zeker zijn charmes heeft. Aan de hanger van deze tote zijn leuke letter dobbelstenen gehangen die het woord BIRD vormen.
Bij deze tote is er voor gekozen om aan beide kanten de zelfde tekst te gebruiken, eigenlijk ook met een reden. Worden we niet allemaal in hokjes geplaatst? En wordt er van ons niet verwacht dat we allemaal in de rij mee lopen?? Ga je eigen weg en blijf je zelf!!! Dare to be different!!!!!!

Creatieve groetje,
Gonnie en Gini

1 opmerking: