Pagina's

donderdag 26 januari 2017

Graphic 45 Tote Set Deel 2: Large ToteHet is alweer januari, alle feestdagen zijn weer voorbij en is langzaam het ritme van het normale leven hier weer terug gevonden, eindelijk heb ik ook de tijd gevonden om aan jullie deel 2 van dit Graphic 45 set te laten zien. Het is een large tote met alle opbergmogelijkheden zoals jullie dat van ons gewend zijn. Er is voor gekozen om de naam van de stoffenlijn op de tote te laten borduren, een naam die ik ook echt vind passen bij deze prachtige kleuren en details in de stof.

Ach ik hoef het eigenlijk niet meer te vertellen er is gewoon ruimte genoeg om al je gereedschappen in op te bergen wat het natuurlijk extra leuk maakt door de mooie bloemenpracht op de stof.
Ja Secret Garden de naam zegt het al eigenlijk wat is een tuin zonder zijn vogels en bloemen, om de bloemen te verzorgen heb ik aan de tashanger een gietertje gehangen. ik denk dat de hanger weer een mooi accessoire is aan de tote.
Aan de binnenkant van de tote heb ik weer een andere stof verwerkt van de Secret Garden lijn, omdat er in deze stof de kleur roze en paars verwerkt zijn is er voor gekozen om de binnenkant te combineren met de kleur paars. Dit zorgt er voor dat de bonnenkant van de tote een hele andere stijl krijgt dan de buitenkant en zorgt zo voor een verrassing effect.
De naam van de stof zegt het al Secret Garden, op de stof staan mooie vintage sleutels daarom heeft dit zakje een extraatje, wat doe je met een sleutel zonder slot? En zeg nou zelf dit is toch een heel mooi plaatje zo.

Creatieve Groetjes,
Gonnie

3 opmerkingen:

 1. Het is een schitterende tas Gonnie!
  Daar kan je veel in kwijt!
  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Jannie ja daar kan je inderdaad lekker veel in kwijt hou het blog maar in de gaten want er gaat het een en andere veranderen wat GoGini betreft SPANNEND!!!!

   Verwijderen
 2. Hello, could you tell me how to buy it or have the price I live in France
  What is your mail ?
  here is mine : mplemahieu@yahoo.fr
  www.revelersestalents.com

  BeantwoordenVerwijderen