Pagina's

zondag 27 november 2016

Graphic 45 Tote Set Deel 1: Organizer Carrousel

Zoals ik je al verteld heb, heb ik de afgelopen tijd gebruikt om dingen voor mij zelf te doen en ben ik bezig geweest met nieuwe ontwerpen. Daar is dit er 1 van, bij het nakijken van de verzoekjes kwam ik een verzoekje tegen van ruim 1 jaar geleden. Erna Logtenberg vroeg mij of ik een organizer voor op haar bureau kon maken die een stukje groter was als die zij al had. 

Ik vond dit een leuke uitdaging om mee te beginnen en dit te combineren met een hele speciale stof. Doordat ik het afgelopen jaar heel druk ben geweest met het maken van allemaal verzoekjes zijn er hele mooie stoffen in de kast blijven liggen en dat is ook gebeurd met deze. 

Ik ben een echte fan van Graphic 45, hun vintage ontwerpen spreken mij heel erg aan met hun kleuren en vormgeving. De papierlijn Secret Garden is een van mijn favorieten en toen ik al weer bijna 2 jaar geleden hier de stoffen van zag liggen was ik verkocht, ik moest ze gewoon hebben!!! Het duurde best wel een tijd voordat ik wist hoe ik de stof zou gaan verwerken, ik denk dat dit echt een heel speciaal set is geworden met een hoog "Wil ik hebben" gehalte. Lol 


Zoals je al in het filmpje hebt kunnen zien zitten er echt heel veel vakjes in en aan deze carrousel  De vakken zijn van een mooi ruim formaat in totaal zijn het er 10!! Genoeg plaats dus om heel veel in op te bergen en je kunt hem makkelijk op je bureau plaatsen.
 Aan de carrousel heb ik een hanger gemaakt als een klein extraatje. Over de hele stoffen serie zijn sleutels en vooral veel bloemen verwerkt, daarom heb ik er voor gekozen om deze in de hanger samen met de bloemen terug te laten komen gecombineerd met leuke oker gele klosjes.
Ook zijn er een paar extra details in dit set verwerkt op ieder deel heb ik een extra bedel verwerkt waardoor het net iets meer special wordt.
Deze foto geeft je een goed overzicht van alle vakken en de opberg mogelijkheden van deze carrousel. Al met al gaat er aardig wat materiaal in.

Zoals ik je al vertelde gaat dit set uit meerdere delen bestaan, in totaal uit 4, nou ja dat is maar hoe je het bekijkt, er zullen mensen zijn die menen dat het er 6 zijn. Lol  
Ik laat je iedere keer een deel zien, voor mij is dit een heel speciaal project en ik hoop dat jullie er net zo van kunnen genieten als ik.

Creatieve groetjes,
Gonnie
Geen opmerkingen:

Een reactie posten