Pagina's

maandag 5 maart 2018

Eclectic Elements Planner Set

Wat was dit een heerlijke opdracht om aan te werken. Dit set heb ik gemaakt voor Dennis, Dennis is een groot fan van GoGini en heeft al heel lang geleden gevraagd of ik een tote voor hem wilde maken. Helaas kon ik dit verzoekje niet aannemen omdat er zoveel verzoekjes binnen komen dat ik onmogelijk alles kan aannemen. Inmiddels heeft hij een mooie Craftmens tote gekocht voor zijn spulletjes. Dennis is een groot Tim Holtz fan en hij vind de Dictionary stof uit de Eclectic Elements serie helemaal te gek!! Hij heeft deze stof besteld maar wist zich er geen raad mee en heeft de stof aan mij mee gegeven en mij vervolgens de vrije hand gegeven met wat ik voor hem zou maken. Hoe leuk is dat, ik mocht zelf bedenken wat ik voor hem zou maken!!! Ik wist dat hij de zakjes ontzettend leuk vindt en dat hij net een nieuwe hobbykamer heeft dus dacht ik dan komt dit zeker van pas. daar bij heb ik voor hem een leuke Planner met bijpassend etui gemaakt en in totaal 4 verschillende Tim stoffen met elkaar gecombineerd
Deze Organiser Bags zijn echt een van mijn lievelingen ze zijn zo handig er kan best we veel in opgeborgen worden en het geeft je kamer net dat ene speciale extra's. Aan de Organiser Bags heb ik allemaal bijpassende bedels gehangen dit geeft echt dat speciale uiterlijk.
Dennis doet veel aan Mixed Media en alles wat daar aan verwand is, ik wist dat hij nog wel een Planner kon gebruiken en daarom heb ik dit A5 formaat voor hem gemaakt.
Ook de binnenkant is deze Planner een lust voor het oog, ook hier heb ik de verschillende Tim Holtz stoffen met elkaar gecombineerd. En zijn er meerder insteekzaken gemaakt om leuke dingetjes in te kunnen bewaren.
Als extraatje heb ik voor hem een handige etui er bij gemaakt, inmiddels hebben jullie dit model al vaker langs zien komen, ik vind het model gewoon erg leuk omdat hij anders is dan de doorsnee etui.
Aan de binnenkant van de etui heb ik weer de Dictionary stof terug laten komen. De etui is een klein maatje dus makkelijk mee te nemen in je tas.
Creatieve groetjes,
Gonnie

4 opmerkingen:

  1. Hello! Love your projects. Where can I find the pattern for the little pencil pouch?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Suzanne van der Veldendonderdag, 08 maart, 2018

    Heel erg gaaf!!

    BeantwoordenVerwijderen