Pagina's

vrijdag 26 april 2013

Nieuwe stoffen

Als je zoveel naait zoals wij dat doen, dan ben je eigenlijk altijd met stofjes bezig. Het is ontzettend leuk om weer nieuwe en ander thema's te zoeken en die dan ook weer te vinden. Als ons gevraagt wordt om een tote te maken, proberen wij altijd iets passends te vinden je kunt hier bij denken aan een bepaalde kleur of thema.  In ieder geval is het altijd een goed excuus om weer eens een dagje op stap te gaan. Dit is de oogst van ons laatste shop moment.

 Piccadilly Lane


Deze stof heeft mooie afbeeldingen van allemaal brieven, liefdes brieven, gecombineerd met prachtige roze rozen echt een eye catcher! De andere twee stoffen komen uit de zelfde serie. Een stof heeft allemaal roosjes en op de andere stof vindt je allemaal kleine paneeltje met stukjes tekst en vooral heel veel kleine roosjes.

 Rosies Love Letters


De mooie felle kleuren van de vlinders daar konden wij echt niet omheen. Deze serie bestaat uit meerdere stoffen, hier onder zie 3 dessins van deze serie. Wij hebben voor de mooie randstof gekozen voor de tekststukken. Daar boven zie je een stof met leuke postzegels die wij persoonlijk erg mooi vinden omdat er veel verschillende op staan. Verder hebben we nog een stof gekocht met alleen maar vlinders.

 Butterfly Bliss

Deze vintage stoffen kwamen wij tegen en waren eigenlijk op slag verliefd! Deze serie heet Orleans en is uit gevoerd in verschillende dessins en 2 verschillende kleur versies zowel in grijs zwart tinten als in mooie bruin beige tinten. Ondanks dat wij veel met kleurrijke stoffen werken vinden wij ook deze tinten erg mooi. 

Het is erg leuk om met verschillende thema's te werken., dat zorgt voor de afwisseling. Toen we deze safaristof tegen kwamen konden wij hem eigenlijk niet laten liggen. De kleuren zijn zo mooi helder en de afbeeldingen zo duidelijk dat het ons echt wat deed. Het leuke van deze stof is dat er een mooie randstof bij zit waar je weer veel leuke dingen mee kunt doen.
African Plains

Zo we hebben jullie onze nieuwste aanwinsten laten zien en wordt het nu tijd om met deze stoffen aan de slag te gaan. Dus hou ons blog weer in de gaten voor onze nieuwste creaties.

Groetjes,
Gonnie en Gini


8 opmerkingen:

 1. Wat een serie geweldig mooie stofjes! Vooral de vlinders, om verliefd op te worden. Super dus.

  Groetjes Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. we zijn er op dit moment mee bezig maar we hebben nog wel stof voor een andere combinatie hoor

   Verwijderen
  2. Ik heb al zo'n vermoeden voor wie jullie bezig zijn met die vlinders...kan niet wachten om het resultaat te zien..

   Ik vind die vintage stofjes ook prachtig... geweldig hoe jullie iedere keer weer van die prachtige stoffen weten te vinden

   Verwijderen
  3. Door vooral goed te zoeken naar stoffen die je niet overal ziet. Dus dat kost soms ook even wat tijd.

   Verwijderen
 2. wat een mooie stofjes, ben verliefd op rosies love letters

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hij ligt te wachten op iemand die hem graag in een tote verwerkt ziet. Op een foto van de mini totes hebben we hem gebruikt en gecombineerd met lichtgrijs en vooral heel veel roze bandjes maar hij kan natuurlijk ook gecombineerd worden met een mooie roze tint.

   Verwijderen
 3. Oh wauwie zeg, wat schitterend allemaal!! Om van te watertanden!!
  groetjes,Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh, de 1e stofjes zijn voor mij, wauw, spannend hoor, ben zo benieuwd hoe hij eruit gaat zien,
  groetjes,
  Wiebine

  BeantwoordenVerwijderen