Pagina's

woensdag 17 april 2013

Vintage cupcake set

Hallo allemaal,

Inmiddels hebben wij aardig wat stofjes in de kast liggen, eigenlijk te veel om het allemaal aan jullie te laten zien en soms heb je toch ook favorieten er tussen zitten. Zo heeft Gini een tijdje geleden met de Vintage cupcakestof een prachtige scrap tote voor Hillie gemaakt en ja het is toch wel een hele fijne stof om mee te werken en aangezien ze de stof erg leuk vond heeft ze er een stuk extra van gekocht om er nog z'n mooie creatie mee te maken. Zoals jullie misschien wel zullen weten maken wij nooit 2 dezelfde tassen en daarom heeft Gini de stof dit keer met chocolade bruin en een leuke lichtblauwe ruit gecombineerd. Bij de tote heeft zij een  grote bijpassende tas genaaid ook weer met een paar leuke details.
 Voor op de grote tas zitten 3 zakjes gemaakt van de cupcakestof met als sluiting een grote lip met knoop.

En natuurlijk mag ook aan deze tas de hanger met cupcakjes niet ontbreken. Het is gewoon erg leuk om de cupcakejes te maken dit is echt freubel werk. Hoe gek het misschien ook mag klinken maar het maken van deze kleine details is voor ons misschien wel het leukste om te doen. We gaan er vaak speciaal voor op zoek om echt iets bijpassend te vinden bij het thema.

Ook met de kleinste stukjes stof weten wij wel raad. Gini heeft met echt de laatste stukjes van de stof deze leuke postzegels gemaakt en op de achterkant van de grote tas gestikt compleet met poststempels wat het weer tot een leuk geheel maakt.

Over de scrap tote hoef ik denk ik niet veel te zeggen deze past natuurlijk goed bij de grote tas helemaal in de zelfde stijl afgewerkt met zijn vele vakken.

En zoals het hoort is deze scrap tote uitgerust met dezelfde hanger als aan de grote tas waar door het echt een geheel word.
Ben je na dit alles enthousiast geworden over dit complete set? Informeer dan gerust en mail ons. Dit mooie set staat namelijk te wachten om door iemand in gebruik genomen te worden. www.gogini2012@hotmail.nl



5 opmerkingen:

  1. Oh wow, wat een supergave tassen!! De stof is zeker mooi!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ohhh geweldig
    ben verliefd ook op de hangers hhahahahah
    prachtig afgewerkt

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel mooi! De tassen zijn prachtig en de hangers zijn gewoon de kers op de taart !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. zijn ze te koop?! ik ben al best lang opzoek naar een vrolijke mooie tas met best veel ruimen zakken en deze ziet er gewoon fantastisch uit! laat het alstublieft snel weten want ik ben hopeloos ( als ze niet te koop zijn, weten jullie dan misschien anderen webadressen of gewoon winkels waar tassen te koop zijn met veel vakken, want ik moet gewoon ergens mijn tekenspullen in kwijt....) alvast bedankt xoxo Maud E

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja je kan bij ons tassen bestellen. Ze worden speciaal voor je gemaakt. Dus kleur en patroon helemaal naar je smaak. De tassen hebben inderdaad veel zakken zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant.. Als je een email adres geeft dan kunnen we eventueel de verdere details bespreken en dan is het aan jou of je er een bij ons besteld.


    groetjes GoGini


    Gonnie en Gini

    BeantwoordenVerwijderen