Pagina's

zondag 28 april 2013

Roze ruit tote


Inmiddels hebben er al een aardig aantal mensen ons blog gevonden en krijgen wij veel leuke en spontane reacties, zo ook van Maeycke. Maeycke stuurde ons een leuke mail met het verzoek of we ook voor haar een leuke tote konden maken en zoals jullie weten staan wij hier altijd wel voor open. Ze gaf aan dat ze bloemetjes stipjes en ruitjes wel leuk vind en dat ze graag met de kleur roze scrapt en dat ze dit ook heeft door gevoerd in haar gereedschap. Welke kleur de tote moest worden was dus wel duidelijk maar met de gegevens van bloemetjes stipje en ruitjes kan je wel alle kanten op. Na een aantal keren gemaild te hebben gaf zij aan dat ze iets in de stijl van een Burberry ruit eigenlijk toch wel erg leuk vond dus daar hebben wij op voort geborduurd. Nou denk je misschien dat, dat wel op ieder hoek van de straat te krijgen is maar dat was toch wel moeilijker dan we gedacht hadden. Wat het zo moeilijk maakt is dat wij ook gaag combinaties maken met andere stoffen er bij en dan word het al snel te druk. Wij proberen ons vaak in te leven van wat mensen ons vragen en dat is erg uit een lopend en we moeten dan toch wel proberen in de roos te schieten met onze creatie. De stoffen van deze tote komen uit de zelfde stoffenserie wat erg mooi is omdat de kleuren ook dan op elkaar zijn afgestemt. Zoals jullie waarschijnlijk wel is op gevallen werken we ook graag met ruitjes maar meer in de stijl om hier iets mee af te werken. Alleen als je al een ruit hebt is het niet mooi om deze ook af te zetten met een ander ruitje. In de stof zit een heel fijn bruin streepje daarom hebben wij er voor gekozen om met deze kleur de zakken af te zetten.


Dit is de korte zijde van de tote ook weer met handige vakken. Op deze foto kan je ook heel goed de stof van de binnenkant van de tote zien. Zoals je kunt zien hebben we hier niet voor de ruit gekozen maar voor het bloemmotief. Dit geeft net iets meer afwisseling en omdat we het ruitje ook al diagonaal als afwerkbies  gebruikt hebben zou het allemaal erg druk worden en zo hebben we toch een rustige eenheid gecreeĆ«rd.


De hanger aan de tas is altijd weer leuk om te maken eigenlijk is dat voor ons het cadeautje om na het naaien van de tote te mogen maken. Inmiddels hebben we al aardig wat kralen, bedels en koorden verzameld en het leuke hier van is dat het altijd aanvoelt als of we een schatkist voor de eerste keer openen want je komt altijd wel iets tegen waar van je niet meer wist dat je het had. Wij zijn er van overtuigd dat het ons ook dit keer weer is gelukt om een hele leuke, lieve tote gemaakt te hebben.

5 opmerkingen:

 1. meiden, ik kom net thuis en moet eigenlijk ook al 5 minuten geleden weg, maar tussendoor het enorm leuk verpakte doosje open gemaakt en dit mailtje tikken om te vertellen hoe blij ik met jullie creatie ben !!!!!!!
  Wat hebben jullie hem geweldig optimaal gemaakt en wat kan ik er veel in kwijt !!! Zonder dat hij te groot word om mee te slepen, en evengoed zo leuk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Echt ik ben er super blij mee en ga hem morgen op mijn gemakje inrichten en op facebook plaatsen zo blij als een ei en ik ga zeker reclame voor jullie maken, want het is een kwalitatief mooi en exclusieve tote die niemand anders op de wereld heeft !!! Dank jullie wel XXX Maeycke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb je deze voor de verkoop?

  Mvg
  Esmeralda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb je deze voor de verkoop?

  Mvg
  Esmeralda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb je deze voor de verkoop?

  Mvg
  Esmeralda

  BeantwoordenVerwijderen