Pagina's

zondag 19 mei 2013

All the way to the USA


Ja wat zullen we over deze tote vertellen? Eigenlijk is het weer een heel verhaal, laten we maar beginnen bij het begin. Een tijdje geleden hebben wij voor Angelique een aardbeien tote gemaakt waar niet alleen wij maar ook zij heel veel reacties op heeft binnen gekregen. Een daar van was van haar vriendin Stella, Stella was er helemaal verliefd op en wilde er ook graag eentje. Ja dat is makkelijker gezegd dan gedaan, Stella woont namelijk in the USA. Je zult wel snappen dat wij dit erg grappig vonden een tote van ons naar Amerika het land van de scrappers!! Stella gaf aan dat zij graag een tote wilde hebben met vlinders er op. Wij hebben veel in onze schatkist aan stoffen maar helaas geen stoffen met vlinders. Wij zijn toen op zoek gegaan en vonden deze stof "Butterfly Bliss", ze was er helemaal weg van. Toen hij binnen kwam was de stof alleen anders dan wij bedacht hadden. Wij haden er speciaal een randmotief bij besteld voor de zakken, hier stonden leuke teksten op ook weer met hier en daar een vlinder er op. Alleen was de rand wel erg hoog en kwam hij niet echt tot zijn recht bij deze blauwe stof. Daarom hebben wij deze stof gecombineerd met de vlinderstof en aan de binnenkant van de tote verwerkt. Als je goed kijkt op de foto dan kun je deze duidelijk zien zitten.

Zoals je kunt zien bied ook deze tote weer genoeg ruimte om al je (scrap) spullen in op te bergen zodat het een overzichtelijk geheel is en je ook alles weer makkelijk kunt terug vinden.

De hanger hebben wij in de bijpassende kleuren blauw met groen gemaakt. En als je dan een tote maakt met a lot of butterflies dan mogen deze natuurlijk niet ontbreken aan de hanger.
7 opmerkingen:

 1. mooi hoor! en wat leuk dat jullie zelfs bestellingen uit de U.S.A krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. :-) Jullie zijn inmiddels wereldberoemd :-)
  Ik zal haar als ik in Amerika ben jullie blog laten zien en vragen of ze een reactie wil plaatsen... ter plaatse vertalen wat jullie geschreven heben is wat makkelijker dan op een afstand!!!
  Hij is prachtig!!! En zo helemaal Stella!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wereld beroemd lachen he, wij vinden dit wel grappig! Leuk dat je zegt Helemaal Stella je doet wat je kan met de info die je krijgt en iedere keer weer is het zo raak. Dat maakt het juist zo leuk om te doen.

   Verwijderen
 3. Geweldig weer zo'n mooie tote! Ze zijn helemaal geweldig, des te vaker ik er naar kijk des te verliefder ik op de tote's wordt!

  Groetjes Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thank you so very much I absolutely loved my tote. It was such a nice surprise to come into the retreat and there it was. I had to show everyone. It was worth it!!! Thank you again for your patience and time for making this for me.

  Best Wishes,

  Stella Carsten

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. you're welcome Stella, it was a pleasure to make this for you.
   Have a lot off scrapbook fun with it!!

   Verwijderen