Pagina's

dinsdag 28 mei 2013

Piccadilly Lane Haaktote


Zo even weer een hele andere tote. Corinne benaderde ons met de vraag of wij misschien voor haar een tote konden maken voor al haar haakspulletjes. Op geruimd in een leuke tote kan ze, ze ook rustig in de huiskamer laten staan. Corinne stuurde ons fotootjes van haar haakwerk om in die stijl stofjes te gaan zoeken. Nou hadden wij net deze stof in bestelling helemaal in de stijl van haar haakwerk dus geknipt voor deze tote. De motieven op de stof zijn vrij druk daarom hebben wij er voor gekozen om de tote af te werken met effen biezen. Aan de voorkant van de tote hebben wij een zak met klep gemaakt zodat ze ook daar haar haakwerk kan opbergen.
 
Rondom de tote zijn er verder nog 5 mooie ruime vakken gemaakt. aan de binnenkant van de tote hebben wij allemaal kleine zakjes gemaakt zodat er voldoende plaats is voor al haar haaknaalden en bolletjes wol.


Aan deze haaktote hoort natuurlijk ook een bijpassende hanger, de hanger is in bijpassende paarse tinten gemaakt en is ook weer aan deze tote een echte blikvanger.


5 opmerkingen:

 1. ook deze ronde tote vindt ik heel leuk! hanig weer al die vakjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben er erg blij mee nu is mijn haak rommel netjes opgeruimd en de tote staat naast mij zodat ik hem vanuit mijn luie stoel zo bij de inhoud kan. Ook is hij al mee naar buiten verhuisd naar om daar verder te haken. Bedankt dames

  gr corinne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. de tote van wiebine ziet er in het echt nog mooier uit .
  ik heb hem in het echt gezien .
  ben bij haar op bezoek geweest .
  ze is mijn zus .
  gr marian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mag ik vragen wat zo'n tote moet kosten?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi hoi ...
  kan ik ook zo'n haaktas laten maken?
  en zoja hoeveel kost dat?
  groetjes Mary-Ann
  alvast een gelukkig ,gezond en creatief 2014!

  BeantwoordenVerwijderen