Pagina's

dinsdag 28 mei 2013

Piccadilly Lane Scraptote

Vorig jaar hebben wij een scraptote voor Annemarie gemaakt. Wiebine zag deze tote en wilde er ook graag een. Dus zocht ze contact met ons met het verzoek of we er voor haar ook een wilde maken. Wiebine gaf aan dat zij ook haar tote in de kleur paars wilde hebben. Ja daar kan je natuurlijk alle kanten mee op. Wiebine wist hier raad op en ging zelf op zoek en stuurde fotootjes mee zodat wij ook een idee kregen van wat zij wilde, dit was een erg prettige manier van samen werken.

Normaal gesproken maken wij niet snel 2 tassen met exact dezelfde stoffen maar zoals je kunt zien zijn het 2 totaal verschillende tassen geworden. Ook bij deze tote hebben we alles afgewerkt met effen biezen. Door de biezen anders te verwerken krijg je toch weer een heel ander uiterlijk dan bij de haaktote.

Voor de hanger hebben wij ook weer een andere stijl gekozen. In de hanger zijn de kleuren Paars en appelgroen verwerkt. Tussen de kralen hebben wij  lintjes geknoopt om dit alles een speels uiterlijk te geven.


5 opmerkingen:

 1. Er werd net op onze deurbel gedrukt, en daar was TNT al met een pakketje. Mijn nieuwe scraptas ! wat is hij prachtig geworden, heel erg bedankt voor het maken. Ik heb even geduld moeten hebben, maar het resultaat mag er zijn.
  groetjes,
  Wiebine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He wiebine veel plezier met je tote

  gr corinne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super tas ik zou graag ook een willen hoe kan ik die bestellen of heb je daar een patroon van

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Jeannine,
   Wat leuk dat je ons gevonden hebt en zo enthousiast ben, wij zouden heel graag een tote voor jou willen maken maar het feit is dat onze totes erg populier zijn en wij inmiddels verzoekjes krijgen van over de hele wereld!! Duitsland, Frankrijk, Schotland, Engeland, Zweden, Spanje, Brazilie, Portugal, Canada, Australie en Amerika. Maar omdat onze totes zo populier zijn hebben wij inmiddels een wachtlijst. Dat betekend dat wij momenteel helaas geen nieuwe verzoekjes meer kunnen aan nemen. Misschien dat we in de toekomst wel wat voor je kunnen betekenen. Zodra wij weer verzoekjes aan kunnen nemen maken wij dit bekend op ons blog en Facebookpagina.

   Groetjes Gonnie

   Verwijderen