Pagina's

vrijdag 7 juni 2013

Venezia Sraptote

Nog niet zo heel lang geleden heeft Elviera ons blog ontdekt en zocht zij contact met ons. Ook zij wilde graag een mooie scraptote van ons. Zij vertelde ons in haar mail wat zij allemaal leuk vond. Daar stond onder andere Italiƫ bij vermeld, je zult begrijpen dat toen wij deze stof tegen kwamen wij hem gelijk aan haar hebben laten zien, en ze was er gelijk enthousiast over. Dan ben je al een heel eind maar alleen aan de motiefstof heb je niet genoeg. Er is gekozen om met effen kleuren te werken omdat dan het effect tegen het zwart gewoon heel mooi uit komt en de aandacht uit gaat naar het motief op de stof.

Zoals je inmiddels van ons gewend bent hebben wij ook in deze tote weer heel wat zakken verwerkt genoeg om al je gereedschappen in op te bergen.

Hier laten we een deel van de binnenkant van deze tote zien omdat deze stof gewoon zo mooi is en je nu een betere indruk krijgt van de totale stof. Zoals je ziet zijn er in deze stof prachtige gondels in vintage stijl verwerkt, samen met de maskers en parfumflessen in mooie heldere kleuren krijg je de echte sfeer van Venetie
Nou gaan wij altijd op zoek naar leuke accessoires  voor aan onze tassen, maar ja wat hang je aan deze tas?We hadden dan ook nooit durven dromen dat we zo iets passend  konden vinden voor deze tote. Wij liepen lekker te shoppen op zoek naar speciale dingen  tot ons oog viel op wel een heel passend accessoire wij vonden een Venetiaans masker!! En het masker is ook nog ingelegd met exact de kleuren van de  stof hoe toepasselijker wil je het hebben. Wij hebben hem natuurlijk gelijk gekocht om  te verwerken aan een mooie tashanger.

Met vriendelijke groetjes,
Gonnie en Gini


4 opmerkingen:

 1. Gisterenavond op FB reageerde mijn collega dat ze nieuwsgierig was naar het pakje wat vanochtend binnen kwam. Mijn collega’s vinden de Tote ook helemaal geweldig! Terwijl zij amper weten wat scrappen is. Ja de hanger past er helemaal bij. Fantastisch! Ook de afwerking is TOP!!
  Op naar de volgende tas!!! Ga zo door Gonnie en Gini!
  Elviera

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Elviera,

  Bedank voor je lieve berichtje en wij hopen dat je er veel plezier van zult beleven.

  Gonnie en Gini

  BeantwoordenVerwijderen
 3. schitterende tas. en die tasenhanger, wauw

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleuren combinatie!! Geweldige tassenhanger, het lijkt wel alsof de tas zo uit uit venetie komt.

  Groetjes Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen