Pagina's

donderdag 6 juni 2013

Jungle Babies Luiertas

Dit set is gemaakt voor Silke, Silke heeft ons al een hele tijd geleden benaderd met de vraag of wij niet voor haar een luiertas wilde maken. Een leuke opdracht maar eigenlijk wist ze zelf niet zo goed hoe dat er uit moest komen te zien. Het enige waar we wat mee konden is dat de tas voor een jongen moest worden. Dat is wel weinig informatie om mee aan de slag te gaan en omdat wij het best druk hadden. (Naast het naaien werken wij allebei en hebben we ook nog een gezin) hebben we het even in de wacht laten staan. Toen reageerde Silke in mei na het zien van onze schooltas met het verzoek of we niet zo een tas voor haar konden maken. De stof was erg snel gekozen en konden we eindelijk voor haar aan de slag. Naast de tas hebben we ook nog een handig etuitje voor haar gemaakt en bij een luiertas mag natuulijk een aankleedmatje niet ontbreken, ook deze is weer gemaakt van een bijpassende stof uit de zelfde stoffen serie.

Hier een zij aanzicht van de tas. Ook aan de zijkanten van de tas zitten weer zakken deze zijn gemaakt met een ander stof uit deze serie. Om een leuk effect te creeƫren zijn ook bij deze tas veel koorden mee genaaid. Door de koorden te verwerken krijg je net dat extra effect.

Hier zie je de achterkant van de tas, en omdat deze tas voor een jongen bedoeld is past daar helaas geen hanger bij, gemaakt van kralen, dat is toch echt wel een meisjes ding. Toch zijn wij op zoek gegaan en hebben er voor gekozen om er een leuke knuffel aan te hangen om toch net dat beetje extra te geven. De achterkant van het bijpassende etuitje hebben wij simpel gehouden maar deze heeft ook veel vakken zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Op de foto hebben wij het aankleedmatje weer netjes opgevouwen om je te laten hoe hij in de tas past. In het aankleedmatje zitten ook weer verschillende stoffen verwerkt en is hij handig af te sluiten met de 2 geruiten banden. Dit alles maakt dit set tot een echte blikvanger.
Ook de binnenkant van de tas is een lust voor het oog, hier zijn meerdere verschillende stoffen uit deze serie met elkaar gecombineerd. Er zijn zowel handige insteekzakken als  een ritszakje  in de binnentas genaaid. Achter de elastieken kan je een flesje opbergen of je luiers kortom plaats genoeg voor alle benodigdheden voor de kleine. En ook deze tas is weer een beetje speciaal, hij gaat internationaal. Silke woont in Duitsland en wij gaan hem dit weekend gezellig weg brengen.
 
Vind je deze stof ook zo leuk? Wij hebben hier nog meer stof van, ook hebben wij nog een heel leuk boxkleed met al de jungle babies er op. Wij kunnen hier van dus nog een heel leuke set maken.

Met vriendelijke groet,
Gonnie en GiniGeen opmerkingen:

Een reactie posten