Pagina's

zaterdag 29 juni 2013

Onze lieve Mini totes

Soms moet je gewoon even wat anders doen, heb je zin om even wat simpels te maken gewoon omdat je niet ver kunt. Gini zit te wachten op nieuwe stoffen zodat ze weer aan de slag kan gaan met een nieuwe scrap tote. Veel van onze stoffen halen wij uit het buitenland. Zo vinden we eigenlijk altijd wel weer stoffen die we hier niet zo snel tegen komen, ze zijn dan toch net weer even anders. Dit is erg leuk maar er zijn ook consequenties aan verbonden. Als we al dat moois willen hebben en het besteld hebben dan begint het wachten.in principe zijn de stoffen altijd wel binnen een paar dagen in Nederland gearriveerd maar dan begint het wachten pas!! De stoffen moeten dan namelijk de douane nog passeren en dat kan toch wel een week of 6 op zich laten wachten. Geen idee waarom dit allemaal zolang moet gaan duren, nou we zullen maar denken dat wij met zijn alle zoveel buiten Europa kopen dat de douane mensen het gewoon erg druk hebben. De laatste tijd hebben wij weer erg veel vraag naar onze Mini Totes en omdat Gini toch in de wacht staat en niet verder kan heeft ze haar tijd niet verloren laten gaan en heeft ze nog een paar hele lieve Mini totes genaaid. Staat er 1 bij waarvan jij zegt o,die is leuk!! laat het ons dan gerust weten, ze staan namelijk allemaal te wachten om in gebruik genomen te worden en misschien wel door jou.


Hier alle drie de Mini totes op een rij. De linker tote is gemaakt van de stof waar wij recentelijk onze Piccadilly Lane haak- en scrap tote van hebben gemaakt. De Middelste Mini Tote is gemaakt van een stof waar we nog niet eerder mee hebben gewerkt op deze stof staan allemaal knopen afgebeeld en om het plaatje compleet te maken heeft Gini met de afbeeldingen van de stof ook een paar knopen bekleed en deze weer op het handvat terug laten komen. De Mini tote aan de rechterkant is gemaakt van Tilda stof en is afgezet met een 2 kleurig ruitje van Stenzo. Zit er wat voor jou bij laat het ons even weten via de mail  (gogini2012@hotmail.nl) Misschien dat jij dan de nieuwe eigenaar wordt van een van deze lieve totejes. 9 opmerkingen:

 1. wow mooi weer! vooral de blauwe met de roosjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ze zijn supermooi dames! ik heb laatst de werkbeschrijving bij jullie besteld en hij is superduidelijk... moet alleen nog een paar afwerkbandjes op de zijkanten en dan is die van mij af, vind het superleuk dat jullie de beschrijving beschikbaar gesteld hebben! Zodra ie af is, mail ik wat foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk om te horen dat je al zo ver bent met jou mini toteje wij zijn echt benieuwd naar het resultaat en kijken uit naar de foto's van jou tote.

   groetjes Gonnie en GIni

   Verwijderen
 3. De tote's zijn inderdaad weer erg mooi. Ook ik heb de beschrijving gekocht en ben nog steeds zoekende naar 1 lapje bruine gewerkte stof. Zodra ik die gevonden heb ga ik ook beginnen.

  Groetjes Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo jeanette,

  Leuk om te horen dat je bijna kan gaan beginnen. Van Klaske hebben wij inmiddels foto's ontvangen van haar Mini Toteje en hij is zo leuk geworden!! Ze heeft er zelfs een heel set van gemaakt echt leuk om te zien hoor. Wij zijn natuurlijk ook benieuwd naar jou resultaat. als je klaar ben wil je ons dan ook je tote laten zien ? we zijn zo nieuwsgierig.

  Groetjes Gonnie en Gini

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ow wat een mooie mini totes ;o)
  Ik ben verliefd .... vooral op de die met de knoopjes, maar de paarse is ook helemaal en de roze is lekker fel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. echt heel leuke totes, wou dat ik iets beter kon naaien om dan al mijn spulletjes in zo'n mooie tote te stoppen
  Te gek
  Groetjes Caroline
  http://stampingwithcaroline.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Caroline,

  Geen nood hoor als je niet zo goed kan naaien, ze zijn ook te bestellen.
  De lichtblauwe staat nog te wachten op een nieuwe eigenaar.

  groetjes GoGini

  Gonnie en Gini

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat zijn ze leuk Gonnie en Gini,

  Wat zijn de maten en wat is de prijs. Hoeveel vakjes zitten erin. Gaat mij om mee te nemen met wat kleine spulletjes.
  Gezellige groetjes Lida

  BeantwoordenVerwijderen