Pagina's

zaterdag 13 juli 2013

Scooter tote

Zo deze tas is ook klaar en de gelukkige eigenaar is Elvira, Elvira is ook de eigenaar van de Venetië tote. Elvira heeft 2 tassen bij ons laten maken dit is op zich niet zo heel bijzonder maar zij is wel tot nu toe de enigste die dit niet heeft laten maken als set. Zij vond allebei de stoffen erg leuk en heeft dus voor 2 verschillende tassen gekozen. Deze scooter stof hebben wij gecombineerd met een donkere stevige blauwe jeans. Alles hebben we afgewerkt met een 2 kleurige ruit. Om alles meer te laten spreken hebben we tussen de geruiten stof en de scooter stof een mooi rood koord mee gestikt.


Voor op de achterkant van de tas hebben we een paar scooters uit de stof geknipt en deze op de rode stof geappliceerd. Hier hebben we vervolgens weer postzegels van gemaakt, compleet met poststempels.


Vaste bezoekers van ons blog weten al dat er geen tas zonder een bijpassende tashanger wordt afgeleverd. Zo zijn we ook op zoek gegaan voor deze tote en hebben we aardig moeten zoeken maar zoals je weet, de aanhouder wint! Voor deze tas hebben we een bedel van een scooter gevonden en weet wat nou nog misschien wel het leukste is?  Hij is nog van echt zilver ook.

4 opmerkingen:

 1. wow...deze is echt super gaaf
  fantastische stof met de scooters

  gr Mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel... Hij is inderdaad echt heel leuk geworden zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is echt weer geweldig. Ik heb hem zelfs al voor mijn boodschappen gebruikt. Die scooters die doen het hem.
  Tnx Elviera

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Elviera,

  Wat leuk dat je er zo blij mee bent. We zijn erg blij met zulke leuke berichtjes. Nog heel veel plezier van je totes en wie weet treffen we elkaar nog eens een keer.

  thx GoGini
  Gonnie en Gini

  BeantwoordenVerwijderen