Pagina's

donderdag 18 juli 2013

Vintage Orleans Tote

Hier is er weer een, een scraptote in vintage stijl speciaal gemaakt voor Lianne. Lianne wist ons te vinden en wilde ook graag een leuke tote van ons hebben. Nadat we haar aardig wat stofjes hadden toe gestuurd koos ze eigenlijk voor een stof met Franse afbeeldingen, maar tussen de regels door hadden wij het idee dat het het toch niet helemaal was voor Lianne. En omdat we het erg druk hadden heeft ze een aardig tijdje in de wacht gestaan. Dat was eigenlijk wel goed want door het zoeken naar mooie en leuke stofjes voor een aantal andere totes kwamen wij deze Orleans stof tegen. Deze hebben wij toen toch nog maar even naar haar toe gestuurd en dat was een schot in de roos. want dit was het de stijl die ze zocht. 

Zoals jullie gewent zijn van ons heeft ook deze tote natuurlijk veel handige vakken om al je gereedschap in op te bergen.
Om een hanger voor deze tote te maken was eigenlijk helemaal niet zo makkelijk. Deze stof is in vintage stijl en niet echt een thema zoals bijvoorbeeld vlinders of vogels. Kralen in bijpassende kleuren waren zo gevonden maar aan onze hangers hangen eigenlijk ook altijd wel mooie bedels. Wij zijn op zoek gegaan en vonden een vintage parfum flesje een oude grammofoon en een mooie vintage sleutel en zo is ook deze hanger weer helemaal in stijl passend bij de stof.

Omdat wij de stof erg mooi vinden laten wij toch nog even de bodem van de tas zien omdat je zo een duidelijk beeld krijgt  van de prachtige vintage afbeeldingen.

5 opmerkingen:

 1. Gisteren kwam mijn tote met de post. En wat ben ik er blij mee! Hij is echt geweldig mooi gemaakt en helemaal naar mijn zin. De bedels waren me gelijk opgevallen! Dus jullie hebben niet voor niets gezocht. het maakt het geheel echt af! Nogmaals erg bedankt voor het zoeken en maken! groetjes, Lianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Werkelijk, te mooi om in gebruik te nemen, fantastische embellishments hebben jullie erbij gevonden, leuk hoor!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schitterende tote, super, de stof is echt prachtig en de bedelhanger..WOW..groetjes van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hello
  Hope you speak English ! I love your bag and the name is well found ... I live near Orléans in France. I would like to know if you sell ou send for free through mail a tuto of your splendid bag. Thank you in advance.
  yours sincerely

  BeantwoordenVerwijderen