Pagina's

zondag 25 augustus 2013

Ovale Tilda Tote

Deze ovale tote is gemaakt voor Monika,Voor haar hebben wij een leuke Tilda lapjes tas gemaakt (februari 2013). Al gauw kwam Monika in aanraking met Michaela, voor Michaela hebben wij  een ovale tote gemaakt die zij gebruikt als toilettas. (december 2012) Toen Monika die zag was ze gelijk om en bedacht zich geen moment, die wilde zij ook! Het was voor haar ook niet moeilijk om te bedenken hoe hij er uit moest zien, namelijk in de zelfde stijl als haar Tilda lapjes tas zodat ze een leuk setje heeft. Nou waren wij aardig druk met naaien de afgelopen maanden en kwam het er maar niet van om aan deze tote te beginnen en dan zit je midden in een heerlijke zomerstop genietend van de zon en begint het toch weer te kriebelen. Kortom dit was een heerlijk zomerproject waar we weer iemand heel erg blij mee hebben gemaakt.
De binnenkant van de tote hebben we in de zelfde stijk gemaakt als de buitenkant van de tote. Wij hebben ook hier weer allemaal stofjes met elkaar gecombineerd om ook hier dat lapjes effect te creeëren.
De hanger hebben we geprobeerd in de zelfde stijl te maken als de hanger aan de Tilda lapjes tas van Monika. Dit is niet altijd even makkelijk omdat wij ook afhankelijk zijn van de kralen en bedels die we zo tegen komen.

2 opmerkingen:

  1. Superleuke tas! Vind het zo knap hoe jullie dit maken! Mijn complimenten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo, wat een gave weer zeg, supermooi met die Tilda stof!!!
    Brutaal vraagje maar verkopen jullie ook het patroon?

    BeantwoordenVerwijderen