Pagina's

donderdag 14 november 2013

Bakery Tote


De afgelopen tijd hebben we niet stil gezeten we zijn druk bezig met het weg werken van onze wachtlijst zodat ook wij leuk kunnen freubelen voor de kerst en tijd hebben voor ons gezin. Zo kwam Céline al in mei bij ons met het verzoek om voor haar een tote te maken. Eigenlijk wilde zij de tote in de stijl van haar scrapkamer hebben. Hier heeft ze veel asseccoires voor gemaakt met een papierlijn van PinkPaislee en heet Vintage Vogue helaas konden wij niks vinden in deze stijl . Wij vonden het een erg moeilijke opdracht en hebben erg lang naar allehande stoffen gezocht. Tot op de dag dat zij onze opbergzakjes zag met bijpassende tote (september 2013) Ze was op slag verliefd op deze stof en zijn wij voor haar aan de slag gegaan en hebben wij zoveel mogelijk geprobeerd om hele motieven op de zakjes te plaatsen.
Zoals je kunt zien kan je al je gereedschap goed kwijt in deze tote. Er zijn vakken genoeg voor zowel je gereedschap als bijvoorbeeld je gleudots en je ponsen.
Omdat wij zo veel positieve reacties hebben gehad op onze zelf gehaakte cupecakes hebben bij besloten om nog een keer ook voor deze tote de cupecakes te haken om aan de hanger te hangen. Wat past er nou beter bij deze stof met al die heerlijke gebakjes? Verder hebben wij dit gecombineerd met mooie roze en zilveren kralen.


3 opmerkingen:

  1. is ook een prachtige stof! ik heb hem hier zelf liggen om er een quilt van te maken voor op de bank! Ziet er weer prachtig uit dames. En super schattig die gehaakte cupcake!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben ook superblij met mijn tote en heb al meerdere mensen gehad die er ook een wilden :)
    Nogmaals bedankt voor jullie harde werk!!
    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen