Pagina's

donderdag 30 januari 2014

Een Rood Zwart Witte Combinatie

Wat gaat de tijd toch snel, de eerste maand van het nieuwe jaar is alweer bijna voorbij en wij genieten met volle teugen van onze time out. Om heel eerlijk te zijn hadden we bedacht om meer tijd vrij te maken voor het scrappen maar er zijn zoveel leuke dingen en nieuwe stofjes dat het naaien wel heel erg trekt en wij  onze naaimachines niet kunnen weerstaan. Het is ons helaas niet gelukt om voor eind december al onze verzoekjes weg te naaien. Op ons gemak zijn we daar nog even mee bezig geweest. Ook Wini stond nog met haar verzoekje op ons lijstje. Nadat wij haar gevraagt hadden hoe zij dat bedacht had antwoorde zij "een grote en een kleine tote beide in dezelfde stoffen maar dan wel allebei weer anders, zo iets als de ene het negatief van de ander". "Stippeltjes, streepjes, sterretjes, ruitjes het mag allemaal! Het idee is dat de scrap tote overwegend zwart met rode accenten wordt en de mini tote net andersom.
De hanger voor aan de scraptote hebben wij vrij eenvoudig gehouden net als de rest van de tote.
Hier zie je de twee totes samen door de kleuren contrasterend te gebruiken krijg je echt een heel leuk geheel, echt een set waar je mee voor de dag kunt komen.
Nog even de Mini Tote van dicht bij. Het is echt een heerlijk maatje om gewoon op je bureau te zetten waardoor je al je spulletjes dicht bij de hand hebt. Zelf hebben wij hem ook al mee genomen naar een workshop. Je bent vaak geneigt om alles mee te willen nemen maar onze ervaring is toch ook dat je soms maar weinig nodig hebt en dan is dit toteje uitermate geschikt om mee te nemen.
Zoals we al vertelde zijn we met veel nieuwe dingen en stofjes bezig. Het punt is namelijk dat na 4 jaar intensief gebruik van onze eigen scraptotes we eigenlijk ook wel wat anders willen. We maken zoveel totes voor andere mensen en moeten iedere keer weer van de leukste en mooiste afscheid nemen. Daarom willen we ook van deze time out gebruik maken om voor ieder van ons een nieuw set te maken. Het is gewoon erg leuk om weer nieuwe patronen te maken en de tijd te hebben om eindelijk onze ideeen verder te kunnen uit werken. De ideeen voor de uitwerking zijn er, de patronen zijn uitgetekend en de accessories zijn gekocht dus gaan we langzaam aan de gang met een hele nieuwe serie.

Groetjes Gonnie en Gini
2 opmerkingen:

 1. En ik ben toch zo ontzettend blij met deze twee totes!
  Ik heb ze de avond na ontvangst gelijk al in gebruik genomen, lekker mee lopen pronken.

  Dank je wel, dames!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wini,

  Graag gedaan. Wij hopen dat je er nog veel mee gaat pronken.

  Groetjes GoGini

  Gonnie en Gini

  BeantwoordenVerwijderen