Pagina's

maandag 2 juni 2014

Make Do and Mend Set


Hallo allemaal het is alweer een tijdje geleden dat we jullie onze tasen hebben laten zien, dat betekend natuurlijk niet dat we niets doen. We zijn druk met onze aavragen, het ontwerpen van nieuwe modellen onze Albert heijn tas en soms nemen we ook gewoon even de tijd om met een ander project bezig te zijn gewoon omdat we zin hebben om met nieuwe stoffen te werken. Zo is ook dit set ontstaan, met dit set zijn we echt al een hele tijd geleden begonnen maar we konden maar niet de tijd vinden om het af te maken. Nou daar hebben we dus nu ook even de tijd voor genomen. Dit set bestaat uit een schoudertas (XLarge tote) en een scrapbooking tote. (Large tote) 
Aan deze kant van de schoudertas hebben we een grote zak genaaid zodat je daar makkelijk wat papier in kwijt kunt.
Aan de anderkant van de tas is een vak genaaid met een rits in dit vak hebben wij handige elastieken genaaid zodat je makkelijk je gereedschappen kunt opbergen ook is er eventueel ruimte om hier een doosje in op te bergen. Maar ook aan de binnenkant van deze tas zijn genoeg vakken waar je alles overzichtelijk in kunt opbergen.
Aan deze tas hangt natuurlijk ook een leuke hanger helemaal in stijl. Omdat deze stof een hoog vintage gehalte heeft hebben wij gekozen voor bronskleurige embellishments met het thema van de stof.
Dit is de bijpassende Scrap tote ook deze tote heeft genoeg zakken om al je spulletjes netjes in op te bergen op de zakken komen de motieven van de stof erg mooi uit en ook hier hebben we gekozen voor bronskleurige accenten.
 Aan de korte zijde van de tote natuurlijk ook weer zakken om al je gereedschappen in op te bergen.
Ook aan de binnenkant heeft deze scrap tote enkele vakken en omdat het verder een groot vak is kan je hier aardig wat materialen en projecten in op bergen.
En om het set helemaal compleet te maken hangt er ook aan deze tote een leuke hanger met bijpassende bronskleurige embellishments. Zoals we je al vertelde hebben wij deze set niet in opdracht gemaakt. Wij zijn dus nog op zoek naar een nieuwe eigenaar voor dit set. Iets voor jou? Stuur ons dan een mailtje en misschien wordt dit set dan wel van jou.

Greative Groetjes, 
Gonnie en GiniGeen opmerkingen:

Een reactie posten