Pagina's

maandag 2 juni 2014

Tim Holtz Eclectic Elements Tote 4

Eigenlijk hoeven wij jullie helemaal niet meer te vertellen hoe graag wij met de Eclectic Elements stoffen van Tim Holtz werken. Ook de mensen die ons volgen is dit niet onopgemerkt gebleven. Zo zag Lisetta op onze Facebookpagina aardig wat tassen voorbij komen en ook zij wilde graag een GoGini tote hebben gemaakt met deze stoffen dus zijn we voor haar aan de slag gegaan.
Rondom heeft deze tote natuurlijk volop zakken om al je gereedschappen en materialen in op te bergen.
Om te bedenken wat we aan de tashanger zouden hangen  was in dit geval natuurlijk niet zo moeilijk wij zijn gewoon op zoek gegaan naar een paar klokken zoals op de stof staan afgebeeld en hebben deze met mooie grijze en zilveren kralen aan de hanger gehangen.
Lisetta kwam met het verzoek of we voor haar misschien ook nog een bijpassende Smartphone Bag wilde maken zodat ze een compleet set heeft. Ach je begrijpt dat we dat graag voor haar er bij hebben gemaakt.

Creatieve groetjes,
Gonnie en Gini


4 opmerkingen:

 1. Ja hoor hij is super en ik ben er kei blij mee. volgens mij was ik net op tijd met bestellen, jullie zijn razend populair!! Go Gonny en Gini!!!

  Groetjes Lisetta

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja Lisetta je was er op tijd bij, Het is zo leuk om te doen en dan al die complimenten in ontvangst te nemen als we weer een tas hebben afgeleverd. Heel veel plezier er van en wie weet zien we elkaar nog eens . Groetjes GoGini Gonnie en Gini

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een mooie tassen maak jij. Ik zag je naam op de FB van Lia Sauer en ook de tassen voor haar zijn erg mooi. Mijn complimenten !!

  BeantwoordenVerwijderen