Pagina's

zondag 28 september 2014

Cath Kidston Tote set

Dit is tote nummer 3 die Mary besteld heeft gehad voor een van haar vriendinnen en die wij jullie graag willen laten zien. Mary gaf aan dat deze tote voor haar vriendin Penny zou worden en dat zij erg gek is op de stoffen van Cath Kidston. Dus zijn wij weer op zoek gegaan naar de juiste stoffen en zijn wij met deze serie aan de gang gegaan. Ook deze stoffen serie heeft heel veel verschillende ruitjes stipjes en prachtige rozen motieven echt een feestje voor ons dus om hier mee te mogen werken.
Eigenlijk hoeven wij verder niks meer te zeggen over deze tote maar laten wij je graag nog even de foto's zien.
En dan natuurlijk de hanger ook deze hebben wij weer in stijl bijpassend gemaakt met verschillende roze kralen en roosjes. 
Je zult begrijpen dat Penny erg blij was met haar tote, zo blij zelfs dat zij ons gevraagd heeft om ook nog een bijpassende grote XL Tote te maken. Omdat wij eigenlijk voor de zomer een stop hadden ingelast hadden wij dus wel tijd om dit nog voor haar te maken en ook deze XL tote willen wij graag aan je laten zien. Aan de voorkant van de tas hebben wij een handig vak gemaakt waar je al je papier in kunt opbergen.
Maar aan de achterkant van de tas hebben wij ook een heel handig vak gemaakt om daar in ook weer makkelijk je gereedschap te vervoeren. Dit vak kan je afsluiten met een rits.
Zoals je kunt zien is er ook in dit vak weer genoeg ruimte om al je pennen, potloden, scharen en weet ik niet nog veel meer kunt opbergen.
En ook aan deze XL Tote hebben wij natuurlijk weer een bijpassende hanger  met roosjes gemaakt.Geen opmerkingen:

Een reactie posten