Pagina's

zondag 28 september 2014

Pink Purpel Tote

Zo even een klein beetje tijd om ons blog weer bij te werken want dat is wel weer hard nodig!! Wij hebben al een tijdje niks van ons laten horen maar wij hebben niet stil gezeten hoor, ook wij hebben de tijd genomen om van de zomer te genieten. Dat genieten is dit jaar is iets anders verlopen dan de voor gaande jaren. Dit jaar hebben wij zo veel aanvragen voor onze totes dat wij ook tussen het genieten van de zomer door eigenlijk heel veel achter de naaimachine hebben gezeten. Wat dit jaar heel speciaal is, is dat wij inmiddels ook heel veel aanvragen voor onze totes krijgen van uit het buitenland! Zo ook deze tote, deze is bezorgt in Engeland. Mary heeft contact met ons op gezocht en vroeg ons of wij voor haar vriendinnen een tote wilde maken. In totaal moesten er 3 totes genaaid worden, wat een leuke opdracht!! Mary heeft ons alleen de kleurstelling en stijl aan gegeven en wij hebben verder de vrije hand gekregen om de stoffen uit te zoeken  wat was dit leuk om te doen.
Iedereen die dit model van ons kent weet dat deze tote genoeg zakken heeft om al je gereedschappen en materialen in op te bergen. Wij gebruiken altijd graag ruitjes en stipjes om de stoffen af te werken maar omdat deze stof vrij druk is hebben wij gekozen om de zakken af te werken met een effen stof.
Wel moesten we nog even op zoek naar paarse kralen maar dat is dan ook weer een goed excuus om heerlijk te gaan shoppen!! Ene hé we zijn wel meiden he dus daar wisten we dus wel raad mee
.Geen opmerkingen:

Een reactie posten