Pagina's

zondag 28 september 2014

House Mouse Tote Set

Enige tijd geleden  heeft ook Annie ons gevonden en vroeg ons hoe wij te werk gingen. Annie heeft een muizen en ratten opvang en vertelde ons dat ze ook de stempels van de House Mouse heel erg leuk vindt. Nou moeten wij toegeven dat ook wij deze stempels heel erg leuk vinden!! en dat wij er ook niet lang over hebben moeten nadenken of we deze opdracht wel aan zouden nemen. Helemaal toen we zulke leuke stof vonden van de House Mouse!!! 
Met de zakjes zijn we eigenlijk nog wel even bezig geweest het was namelijk nog niet zo makkelijk om de afbeeldingen met deze lieve muizen passend op een zakje te krijgen.
Dit is een laag model tote wij hebben dit expres zo gedaan omdat de randen met de House Mouse stof vrij hoog waren en anders zou de tote te hoog worden en hier mee ook uit verhouding komen.
Gini is van de zomer erg druk geweest met dit set vooral omdat zij vond dat er ook een andere soort hanger aan deze tote hoorde. Daar heeft ze toch wel een tijdje over nagedacht en kwam uit eindelijk op het idee om hier ook een muis aan te hangen, dus is ze hier mee aan de slag gegaan.
Omdat de muizen op de stof allemaal in bad gaan heeft ze ook nog een paar bedeltjes van fimo klei gemaakt en ook deze er aan gehangen. De etiketjes op de flesjes zijn weer stukjes stof van de tas.
Annie wilde ook heel erg graag zakjes hebben om al haar spulletjes in op te bergen en ook die wens hebben wij maar al te graag voor haar vervuld.
Tot slot had zij nog een wens om haar set compleet te maken, ze zou zo graag nog een bijpassende tisseu box willen hebben. O, wat was dit leuk om te voor haar te maken en ook hier hebben wij onze creativiteit aardig op los gelaten.
Zoals je kunt zien hebben wij ook op de tissue box weer een muisje laten terug komen, wat was dit een leuke opdracht om aan te werken!!!!!! Dank je wel Annie voor het vertrouwen in ons.
4 opmerkingen:

 1. lascosicasdemitatazondag, 05 oktober, 2014

  MEGUSTAN MUCHO

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Helaas Nicolet op dit moment verkopen wij geen patronen. Wel zijn er plannen om daar in 2015 iets mee te gaan doen. Zodra wij hier over meer kunnen vertellen laten wij dat weten via dit blog en facebook

   Verwijderen