Pagina's

maandag 9 februari 2015

Cath Kidston Tote Set 2

Er komen erg veel verzoekjes bij ons binnen voor totes gemaakt met stof van de ontwerper Cath Kidston. Gini is hier mee aan de slag gegaan en ik moet zeggen dat het haar weer opnieuw gelukt is om een prachtig set  te maken. Dit set bestaat uit een Large tote en een Extra Large tote en let vooral op de Extra Large tote, deze heeft aan ieder kant van de tas mooie grote vakken.
Hier laten we je een close up foto zien van de klep van de tas, hier heeft Gini een roosboeket helemaal geborduurd!! Ze is er wel even mee bezig geweest maar het resultaat is dan wel weer prachtig.
En zoals ik al zei let vooral op de Extra Large tote, deze heeft aan de andere zijde nog een handig opberg vak waar al je pennen in passen. Gini heeft ook 2 vakken doosjes er in verwerkt waar je handig je embellishments in mee kunt nemen. Om de doosjes in de zelfde style te krijgen heeft zij de deksels beplakt met de stof van de rozen.
En zoals je van ons gewend ben hangen er aan iedere tote prachtige tashangers. Hier laten we je de hanger van de Large tote zien. Uiteraard hebben wij hier de kleuren van de stof in verwerkt en hangt er ook aan de Extra large tote zo een prachtige bijpassende tashanger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten